دستور پخت سوپ زرشک بسیار مقوی و مفید برای سلامتی
دستور پخت سوپ زرشک
مواد لازم تهیه سوپ زرشک
▫️ سینه مرغ 300 گرم
▫️ جعفری خردشده 150 گرم
▫️ قارچ خردشده 100 گرم
▫️ رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
▫️ آرد گندم دو قاشق سوپخوری
▫️آبلیمو سه قاشق سوپخوری
▫️زرشک 200 گرم
▫️پیاز یک عدد
▫️هویج 100 گرم
▫️سیبزمینی 80 گرم
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت میریزیم.
سپس هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین میکنیم.
ناهی مختصر به فواید خوردن سوپ ها:
مصرف سوپ داغ باعث رفع احتقان و گرفتگی بخشهای تنفسی بدن و از بین رفتن عفونت سیستم ایمنی بدن میشود.
کارشناسان مصرف سوپ مرغ را بویژه در فصول سرد سال به زنان باردار، افراد سالمند، افراد دچار سیستم ایمنی ضعیف و بیماران توصیه اکید میکنند. براساس شواهد تاریخی اثر گذاری سوپ مرغ بر سلامت افراد ریشه در قرون قبل دارد و پزشکان سنتی نیز آن را به بیماران خود تجویز میکردند.
- با مصرف سوپ، چربی کمتری بهصورت اشباع دریافت میکنید.
- سوپ برای بیمارانی که مشکل جویدن یا هضم دارند، بسیار مفید است.
- سوپ یک غذای فوقالعاده برای کاهشوزن در مدت زمان کوتاه است.
باید بدانید سوپهای سنگین، بهخصوص آنهایی که حاوی سبزی، پوره و تخممرغ هستند، میتوانند بهعنوان غذای اصلی تلقی شوند و بهترین راه برای دریافت سبزیها در رژیمغذایی است. درحال حاضر اغلب سوپها کم چرب تهیه میشوند و گزینه مناسبی برای افرادی است که میخواهند کنترل بیشتری بر محتوای تغذیهای خود و رژیم غذاییشان داشته باشند. سوپهای گیاهی نیز بهطور گستردهای در دسترس هستند و میتوانند برای آنهایی که نگران چربیهای اشباع شده هستند، مناسب باشند.
ررسیها نشان میدهند، مصرف سوپ داغ حتی موثرتر از بخور صورت میتواند التهاب ریهها و مخاط بینی را کاهش دهد و به پشتیبانی از گلبولهای سفید خون برای مقابله با عوامل بیماری زا بپردازد. پزشکان عنوان کردهاند پروتئین و کلسیم موجود در سوپ مرغ دارای اثر ضد التهابی در بدن است این یافتهها حاصل تحقیقات محققان دانشگاه هال بر روی اثرات مواد غذایی در مقابله با بیماریها است.