دستور پخت ته چین مرغ غذای خوش عطرو خوش طعم ایرانی

دستور پخت ته چین مرغ غذای خوش عطرو خوش طعم ایرانی

دستور پخت ته چین مرغ برای ۵ نفر

یک غذای اصیل ایرانی که به دلیل داشتتن زعفران ناب ایرانی و همچنین زرشک بسیار عطر خوشی دارد.یک غذای ساده و در عین حال کاملا مجلسی است.

در ادامه یک دستور پخت عالی برای شما ارائه شده که بهترین تهچین رو بپزید.

دستور پخت ته چین مرغ, مواد لازم تهیه ته چین مرغ,پخت ته چین مرغ ,ته چین مرغ غذای خوش عطر ایرانی,طرز تهیه ته چین مرغ,تهیه ته چین مجلسی

مواد لازم تهیه ته چین

?سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
?پیاز ۱ عدد
?برنج ۵ پیمانه
?تخم مرغ ۲ عدد
?زعفران دم کرده به میزان لازم
?ماست نصف لیوان
?روغن مایع یک سوم لیوان
?زرشک ۱استکان

?طرز تهیه ته چین مرغ:

برنج را از قبل خیس کردم .

مرغ را تکه کوچیک کنید و همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید.(میتونید بعد از پختن مرغ ریش ریش کنید)

کف قابلمه راروغن ریخته مرغ ها را کف قابلمه چیده

تخم مرغ را همراه با ماست و زعفران مخلوط کردم.
برنج را آبکش کردم.
حدودا ۲ کفگیر برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
مواد تخم مرغی را روی مرغ های کف قابلمه ریخته و بعد روش زرشک ریخته و دوباره الباقی برنج های ساده
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .

********

برنج را از قبل خیس کردم .

مرغ را تکه کوچیک کنید و همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید.(میتونید بعد از پختن مرغ ریش ریش کنید)

کف قابلمه راروغن ریخته مرغ ها را کف قابلمه چیده

تخم مرغ را همراه با ماست و زعفران مخلوط کردم.
برنج را آبکش کردم.
حدودا ۲ کفگیر برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
مواد تخم مرغی را روی مرغ های کف قابلمه ریخته و بعد روش زرشک ریخته و دوباره الباقی برنج های ساده
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *