آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دستور شیرینی نون چایی بدون فر با طعم و عطر فوق العاده
دستور شیرینی نون چایی بدون فر آموزش آسان طرز تهیه شیرینی نان چایی خوشمزه و خوش طعم بدون استفاده از فر گاز و همچنین مواد لازم برای پخت این شیرینی را در این مطلب ایران پاتوق ببینید
من عاشق طعم و عطر فوق العاده اش هستم هم عاشق درست کردنش خیلی خمیر شیرینی باحال و با شخصیتی داره اصلا اذیت نمیکنه
این دستوری که من دارم تقریبا نرم و پودری و حالت بیسکوییتی نداره.هر کی خورده عاشقش شده چند سال هم هست از شیرینی های ثابت عید هست
مواد لازم دستور شیرینی نون چایی :
نون چایی.مواد لازم برای سی عدد:آرد ۳۷۵گرم(دو لیوان).پودر قند صدگرم(دو سوم لیوان).ماست ۵۰ گرم(دو ق غ).کره یا روغن صاف قنادی ۱۵۵(یک لیوان)(من از ترکیب روغن صاف و روغن جامد استفاده کردم).بکینگ پودر نصف ق چ.جوش شیرین .یک چهارم ق چ.هل ساییده شده یک ق م.تخم مرغ یک عدد کامل و یک عدد زرده
مواد رویه شیرینی:تخم مرغ یک عدد.ماست یک ق غ.زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ.عسل یک ق چ
دستور شیرینی نون چایی
ابتدا کره نرم شده و یا روغن رو با پودر قند مدت پنج دقیقه میزنیم تا کاملا پوک بشه یعنی کاملا سفید بشه و فرم بگیره مثل خامه فرم گرفته بعد جوش شیرین و بکینگ پودر رو به ماست اضافه میکنیم تا میزلریم تا عمل بیان و پف کنه تخم مرغها رو یکی یکی به مخلوط روغن و پودر قنداضافه میکنیم و هر بار سی ثانیه میزنیم بعد هم مخلوط ماست و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم درِآخر هم آرد رو الک میکنیم و اضافه میکنیم
ادامه دستور شیرینی نون چایی
دیگه از همزن نباید استفاده کرد با نوک انگشتان خیلی آروم آرد رو به خورد مدل میدیم اصلا کف دست با مواد تماس پیدا نکنه فقط با نوک انگشتان و آروم ورز بدین چون ممکنه خمیر روغن بندازه و شیرینی سفت بشه وقتی خمیر شیرینی جمع شد آماده است اصلا دیگه آرد بیشتر نزنید خمیر کمی چسبنده است.یک نایلون کف بندازین و روش کمی آرد بزنین و خمیر شیرینی رو روش بزارین و یک نایلون دیگه بزارین و با وردنه خمیر رو باز کنید ضخامت خمیر باید نیم سانت باشه وقتی که کامل باز شد با کتاب قالب بزنید و داخل قالب بچینید( قالب رو کمی چرب کنید ) مواد رویه رو مخلوط کنید و با قلمو روی شیرینی بمالید وقتی تمام رو رومال کردین دوباره از اولین شیرینی که رومال کردین شروع کنید و برای بار دوم رومال کنید بعد که تمام شد روش کنجد بریزین
روش پخت داخل فر:فر رو روی درجه ۱۵۰ قرار بدین یک ربع گرم بشه بعد قالب شیرینی رو داخلش بزارین مدت یک ربع زمان میخواد بعد این زمان حدود دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا رویه شیرینی طلایی بشه
روش پخت روی گاز:یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش یک ظرف استیل بزارین مثل کاسه یا الک که پشتش صاف باشه و بشه قالب شیرینی رو روش گذاشت …قابلمه رو مدت بیست دقیقه روی شعله پخش و شعله بزرگ و حرارت خیلی خیلی کم بزارین گرم بشه بعد قالب شیرینی رو بزارین داخلش دم کنی بزارین مدت بیست
خیلی خوب شد ممنون