دستور تهیه نان زنجبیلی آموزش انواع نان های سنتی و محلی
دستور تهیه نان زنجبیلی
?خمیر مایه : 1 قاشق غذا خوری
?شکر: 1 قاشق چای خوری
کره : 60 گرم
?شیر : 1 پیمانه یا یک لیوان
?شکر : 1 قاشق غذا خوری
?آرد : به مقدار لازم
?پودر زنجبیل: ۱ و نیم قاشق غذا خوری پر
?خرما و گردو له شده و مخلوط شده: به مقدار دلخواه
برای روی نان :
?زعفران اب شده : 2 قاشق غذا خوری
?زرده تخم مرغ :1 عدد
?کنجد : مقداری
?خمیر مایه را با 1 قاشق چای خوری شکر و یک چهادم پیمانه اب گرم بزارید تا پف کند حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.
کره را 1 ساعت قبل بزارید در دمای اتاق تا نرم شود.شیر را گرم کنید فقط ولرم شود نه داغ
خمیر مایه وکره و شیر و شکر را درون ظرفی بریزید و کم کم ارد و زنجبیل رو اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیری لطیف بسیار نرم و بدست نچسب بدست بیاد
روی خمیر یک حوله بکشید و بزارید جای ولرم به مدت ۱ ساعت تا خمیر ور بیاد و حجمش 2 برابر شود
بعد خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید وسطش مقداری خرما و گردو بزاریدو ببندید و به شکل دایره پهن کنید روش شکل بندازید و روش زرده تخم مرغ و زعفران بمالید ,و کمی کنجد بپاشید
سپس داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رو و زیر نانها طلایی شود
?میتونید این نون رو بدون خرما و گردو هم درست کنید
تکرار :
بعد خمیر رو به 10 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید وسطش مقداری خرما و گردو بزاریدو ببندید و به شکل دایره پهن کنید روش شکل بندازید و روش زرده تخم مرغ و زعفران بمالید ,و کمی کنجد بپاشید
سپس داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رو و زیر نانها طلایی شود
?میتونید این نون رو بدون خرما و گردو هم درست کنید