خواص سنجد پودر هسته سنجد،غضروف ساز است
خواص سنجد, خواص پودر سنجد, ترمیم مفاصل و کمردرد و سنجد , کمردرد و سنجد
خواص سنجد, سنجد و پودر هسته سنجد،غضروف ساز است و رفع سردرد میگرنی
سنجد بخورید
برای ترمیم شکستگی،ترک و پوکی استخوان بینظیر است؛سردرد میگرنی را رفع و آلزایمر را کاهش میدهد
پودر هسته سنجد،غضروفسازست؛ برای ترمیم مفاصل و کمردرد آنرا با شیر میل کنید
چرا باید “سنجد” را جدی بگیریماز ائمه اطهار(ع) روایت شده که “سنجد” گوشتش گوشت میآورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست میرویاند.از سنجد میتوان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیهها را گرم و بواسیر را درمان میکند.ادرار اگر قطرهقطره بیاید، با پودر سنجد روان میشود؛ بازوان و ساقها را نیرومند میکند.سنجد، عفونت ریه را خشک و آبآوری ششها را درمان میکند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع میکند.سنجد خاصیت آنتیاکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده میرود.سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه میشود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را میگیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت میکند و هم سردردهای میگرنی را درمان میکند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش میدهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیرخوار میشود.سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بینظیر است و در درمان پوکی استخوان ــ بهعنوان چهارمین عامل مرگومیر در جهان ــ اثرات معجزهآسایی دارد؛ میتوان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بودهاند!
درمان آرتروز با پودر سنجد
به گفته محققان طب سنتی و به نقل از بوعلی اگر آرد و هسته میوه سنجد با هم آسیاب شود مصرف خوراکی آن بیماری آرتروز را درمان میکند.
یکی از محافظین استخوان پودر سنجد می باشد که در اینجا به خواص جالب این پودر می پردازیم:
بهترین اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند.
* سنجد دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی می باشد.
* خاصیت ضد التهابی دارد.