خواص انواع سبزی خوردن درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی
خواص انواع سبزی خوردن ,تاثیر بی نظیر سبزی در بدن , درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی ,خواص سبزی خوردن ,خواص سبزی ,خواص انواع سبزی بر بیماری لاعلاج ,
خواص انواع سبزی خوردن
ترخون جانشین نمک
گشنیز کاهش قند خون
تره کاهش فشار وکلسترول
جعفری خون ساز وقاعده آور
ریحان آرامبخش و خواب آور
شاهی محرک فعالیت کلیه ها
تربچه ضد سرطان
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
خواص ترخون (طبیعت و خواص درمانی)
ترخون سبزیای با طبع گرم و خشک است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از:
- ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز است، این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامینهای A و C میباشد.
- از مهمترین خواص ترخون کاهش درد دندان و لثه است، در واقع، جویدن ترخون باعث جلوگیری از خونریزی لثه و التیام زخمهای دهان میشود. علت تسکین درد دندان به خاطر وجود مادهای موسوم به اوژنول است که در سبزی ترخون وجود دارد.
- مصرف ترخون برای درد مفاصل مفید بوده، بهتر است همراه غذا خورده شود و کوبیده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.
فواید و خواص گشنیز خشک و خام
گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.
گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.
دم کرده تخم گشنیز از سیلان منی جلوگیری میکند.
گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .
گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.
درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است.