خواص انواع سبزی خوردن درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی

خواص انواع سبزی خوردن درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی

خواص انواع سبزی خوردن ,تاثیر بی نظیر سبزی در بدن , درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی ,خواص سبزی خوردن ,خواص سبزی ,خواص انواع سبزی بر بیماری لاعلاج ,

خواص انواع سبزی خوردن
خواص انواع سبزی خوردن ,تاثیر بی نظیر سبزی در بدن , درمان وپیشگیری بیماری با انواع سبزی ,خواص سبزی خوردن ,خواص سبزی ,خواص انواع سبزی بر بیماری لاعلاج ,
ترخون جانشین نمک
گشنیز کاهش قند خون
تره کاهش فشار وکلسترول
جعفری خون ساز وقاعده آور
ریحان آرامبخش و خواب آور
شاهی محرک فعالیت کلیه ها
تربچه ضد سرطان

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

خواص ترخون (طبیعت و خواص درمانی) 

ترخون سبزیای با طبع گرم و خشک است. برخی خواص دارویی این گیاه عبارتند از:

  • ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز است، این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین‏های A و C میباشد.
  • از مهمترین خواص ترخون کاهش درد دندان و لثه است، در واقع، جویدن ترخون باعث جلوگیری از خونریزی لثه و التیام زخمهای دهان میشود. علت تسکین درد دندان به خاطر وجود ماده‌ای موسوم به اوژنول است که در سبزی ترخون وجود دارد.
  • مصرف ترخون برای درد مفاصل مفید بوده، بهتر است همراه غذا خورده شود و کوبیده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.

فواید و خواص گشنیز خشک و خام

گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.

گشنیز خاصیت ضدنفخ و اشتهاآوری دارد.

دم کرده تخم گشنیز از سیلان منی جلوگیری می‎کند.

گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .

گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.

درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *