جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن
جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا روشهای جلوگیری از کپک زدن
جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا, روشهای جلوگیری از کپک زدن, راههای جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا ,چطور از کپک زدن ترشی و مربا جلوگیری کنیم ,رفع کپک زدن ترشی و مربا
برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود
هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید
اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.
چرا مربا کپک می زند و چه کنیم که از این فرایند جلوگیری شود.
پیشنهاد سردبیر
- پیشگیری از سرماخوردگی با افزایش مقاومت بدن در فصل های سرد
- دختران روسپی تهرانی و گفتگو با فاحشه های ایرانی + عکس
- خواص گوشت خروس استفاده ها ی درمانی از گوشت خروس
- ترکیب چای با سیب طعمدهنده گیاهی چای با خواص عالی
- تمیز کردن قسمت چوبی مبلمان ترفندهای جالب برای پاک کردن وسایل چوبی منزل
- فواید دوش صبحگاهی لطافت و شادابی روح جسم با دوش صبحگاهی