تهیه پیراشکی گوشت با تزیین گل خیلی خوشگل و جذاب
تهیه پیراشکی گوشت
براتون پیراشکی گوشت آوردم که خیلی خوشگل و جذابه. واقعا حرف ندارررره??.
مراحل کار رو میتونید ببینید.
#خمیر_جادویی
این خمیر همونطور که از اسمش پیداست همه کاره ست و برای نان، پیتزا، پیراشکی و اشترودل و … میشه ازش استفاده کرد فوق العاده لطیفه.
?مواد لازم? تهیه پیراشکی گوشت
آرد : ۳ لیوان
خمیر مایه : ۱ ق غ سرخالی
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۱ لیوان
روغن : ۶ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
شکر : ۱ ق چ
??طرز تهیه?? تهیه پیراشکی گوشت
خمیر مایه ، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).
تخم مرغ ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
تهیه پیراشکی گوشت
پس از مخلوط کردن مواد را با دست ورز دهید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.و سپس خمیر را روی سطح کار باز کرده و بشکل مورد نظرتون دربیارید.
.رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ + ۱ ق غ زعفران غلیظ دم کرده با فرچه بزنید وداخل فر ۱۸۰ درجه بزارید به مدت ۲۵ دقیقه تا زیر وروی پیراشکیها طلایی بشه.
برای مواد داخل پیراشکی هم از هر چیز دلخواهی میتوانید استفاده کنید.
✔ این خمیر تا ۳ روز داخل یخچال قابل نگهداری ودر فریزر تا یک ماه میتونید نگه دارید.