تهیه خورشت مرغ ترش با ریواس بسیار خوشمزه و غذای رژیمی
تهیه خورشت مرغ ترش با ریواس
مواد لازم خورش مرغ ترش با ریواس
ریواس : 300گرم
مرغ : نیم کیلو
رب گوجه فرنگی : 1تا 2قاشق سوپخوری
پیاز : 1عدد
زعفران (آب کرده) : 2قاشق غذاخوری
لیمو عمانی : 2عدد
گرد غوره : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دستور تهیه خورش مجلسی مرغ ترش :
1- ابتدا ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه ھای ریواس را جدا کرده و به صورت مستطیلی(مثل کرفس) خرد کنید. پیاز را رنده کرده و روی حرارت قرار دھید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس روغن اضافه کرده و آن را نیمه سرخ کنید و تکه ھای مرغ شسته شده و پاک شده را به آن افزوده و کمی سرخ کنید.
2- تا مرغ تغییر رنگ دھد. سپس مقداری آب به آن افزوده و لیمو عمانی را شسته و سوراخ کنید و به آن بیفزایید و اجازه دھید غذا بپزد.نیم ساعت مانده به پخته شدن مرغ رب را جداگانه با مقداری روغن یا کره تفت داده و ادویه و زعفران و گرد غوره را به آن بیفزایید و به ھمراه ریواس ھای پاک شده به مرغ افزوده و اجازه دھید خورش جا بیفتد.
نکات قابل توجه :
1- در صورت تمایل مقداری آبغوره ھم به غذا بیفزایید.
2- می تونید مرغ ها رو سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید.
3-سعی کنید از غوره های بی دونه برای این غذا استفاده کنید
برخی خواص مهم ریواس :
– مقوی قلب و اعصاب است.
– با تحریک ترشح نمکهای صفراوی از کبد، باعث تنظیم جذب چربی از روده میشود.
– باعث کاهش خونریزی از معده و روده میشود.
– به رفع اختلالات قاعدگی کمک میکند.
– ورم ملتحمه چشم را کاهش میدهد.
– به ترمیم جراحات، زخمهای چرکی سطحی و سوختگیهای پوستی کمک میکند.
– مسرتبخش است و باعث رفع افسردگی میشود.
– لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین کرده و قند خون را کاهش میدهد.
– کاهنده چربی و کلسترول خون است و از ایجاد لخته در رگها جلوگیری میکند.
– مصرف مداوم آن باعث تصفیه خون و رفع جوش و دمل میشود.
– کاهنده شهوت است.
– زخمهای دهان را درمان میکند.
– سرگیجه و وزوز گوش را کاهش میدهد.
– فیبر و پتاسیم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و باعث کاهش وزن میشود.
– اسید معده را متعادل میکند.
– برطرف کننده استرس، ترس و وسواس است.
نا بحال از ریواس استفاده نکردم. با خواص خوبی ک داره لطفا اگر غذایی ک میدونید خیلی. خوشمزه میشه باهاش رو با دستورش برام بزارید ممنون میشم