تخم مرغ آب پز فواید تخم مرغ آب پز در صبحانه کاهش خطر بیماری های قلبی
تخم مرغ آب پز ,خواص تخم مرغ در آب پخته شده , فواید تخم مرغ آب پز, فواید تخم مرغ آب پخته در صبحانه کاهش خطر بیماری های قلبی ,فواید تخم مرغ آبپز در صبحانه
?فواید تخم مرغ آب پز در صبحانه
?عضله سازی
?کاهش چربی خون
?دریافت کافی امگا 3
?بهبود وضعیت پوست و مو
?کم شدن خطر بیماری های قلبی
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
اهمیت تخم مرغ آب پز
یک عدد تخم مرغ 100 گرمی حاوی 5/12گرم پروتئین است که معادل 11 درصد نیاز روزانه ما محسوب می شود. پروتئین ها در اکثر عملکردهای سلولی بدن شرکت دارند. محققان روی افرادی که رژیم لاغری گرفته اند بررسی هایی انجام داده و مشاهده کردند افرادی که به مدت 8 هفته، هر هفته 5 مرتبه تخم مرغ برای صبحانه خورده اند بیشتر از بقیه افراد لاغر شده اند
تخم مرغ یک ماده غذایی مناسب و سرشار از پروتئین و ویتامین است و افراد زیادی در دنیا از این ماده غذایی استقبال می کنند و در اکثر وعده های خود از این چاشنی استفاده می کنند.
بسیاری از مردم دنیا در وعده صبحانه تخم مرغ را به صورت نیمرو و یا املت درست می کنند که در این غذا به علت مصرف زیاد روغن، خصوصیات خوب خود را به این صورت از دست می دهد.
خواص تخم مرغ آبپز:
خوردن تخم مرغ آب پز در وعده صبحانه دارای خواص زیر است:
1- چربی خون را کاهش می دهد.
2- کمک بزرگی به کاهش وزن می کند.
3- خطر ابتلای افراد به بیماری های مختلف را کاهش می دهد.
4- سبب شادابی و سلامت پوست و مو می شود.
5- بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
6- استرس و اضطراب را کم می کند.
7- سرشار ازامگای 3 است.
8- عضله سازی می کند.