بورک قارچ و گوشت سیگارتی غذای مهمانی ساذه و روش تهیه سریع و آسان
بورک قارچ و گوشت سیگارتی , طرز تهیه بورک قارچ و گوشت سیگارتی, روش تهیه بورک قارچ و گوشت سیگارتی, غذای مهمانی ساذه بورک ,
خمیر یوفکا مثلثی………….گوشت چرخ کرده…………….قارچ …………..پیاز داغ..………… فلفل دلمه ای.
…………..رب……………..نمک ،فلفل ، زردچوبه و ادویه دلخواه
گوشت و پیاز داغ رو تفت میدیم بعد رب و قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه کرده ، نمک و ادویه میزنیم و اجازه میدیم تا آب کوشت و قارچ کشیده شود ، پس از خنک شدن لای خمیر ریخته و خمیر رو میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.
من بورک ها رو 2 لایه پیچیدم .
من خمیرم رو با قلم مو آب زدم ، روغن ، شیر یا تخم مرغ استفاده نکردم
خمیر یوفکا مثلثی………….گوشت چرخ کرده…………….قارچ …………..پیاز داغ………….. فلفل دلمه ای.
…………..رب……………..نمک ،فلفل ، زردچوبه و ادویه دلخواه
گوشت و پیاز داغ رو تفت میدیم بعد رب و قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه کرده ، نمک و ادویه میزنیم و اجازه میدیم تا آب کوشت و قارچ کشیده شود ، پس از خنک شدن لای خمیر ریخته و خمیر رو میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.
من بورک ها رو 2 لایه پیچیدم .
من خمیرم رو با قلم مو آب زدم ، روغن ، شیر یا تخم مرغ استفاده نکردم