بادمجان پلوى جنوبى غذای محلی جنوبی بادمجان پلو محلی
بادمجان پلوى جنوبى , غذای محلی جنوبی , بادمجان پلو محلی, طرز تهیه بادمجان پلو, روش پخت بادمجان پلوى جنوبى,
بادمجان_پلوى_جنوبى
?گوجه فرنگى ١کیلو
?بادمجان ۴عدد
?پیاز مربع خرد شده ١عدد
?گشنیز ٣٠شاخه
?برنج خیس کرده ٣پیمانه
?فلفل سبز ٣عدد
?چوب دارچین ٢بند انگشت
?هل سائیده شده ١ق.م
?سیر ٣الى ۴حبه
♨️طرز تهیه:
?ابتدا در تابه کمى روغن مى ریزیم پیاز و سیر خرد شده را تفت مى دهیم بعد چوب دارچین،هل و فلفل سبز خرد شده را با هم تفت داده سپس گشنیز خرد کرده،گوجه فرنگى خرد کرده و بادمجان هاى مربع خرد شده را با کمى نمک اضافه مى کنیم درب تابه را گذاشته تا کاملاً بپزد و سرخ شود.
?در مرحله آخر برنج خیس کرده را مى ریزیم بعد ١استکان آب ریخته درب تابه را گذاشته در شعله کم گذاشته تا بپزد و آماده سرو است.