بادمجان پلوى جنوبى غذای محلی جنوبی بادمجان پلو محلی با ذائقه ایرانی

بادمجان پلوى جنوبى غذای محلی جنوبی بادمجان پلو محلی

بادمجان پلوى جنوبى , غذای محلی جنوبی , بادمجان پلو محلی, طرز تهیه بادمجان پلو, روش پخت بادمجان پلوى جنوبى,

بادمجان_پلوى_جنوبى

بادمجان پلوى جنوبى

✏️موادلازم:

?گوجه فرنگى ١کیلو

?بادمجان ۴عدد

?پیاز مربع خرد شده ١عدد

?گشنیز ٣٠شاخه

?برنج خیس کرده ٣پیمانه

?فلفل سبز ٣عدد

?چوب دارچین ٢بند انگشت

?هل سائیده شده ١ق.م

?سیر ٣الى ۴حبه

♨️طرز تهیه:

?ابتدا در تابه کمى روغن مى ریزیم پیاز و سیر خرد شده را تفت مى دهیم بعد چوب دارچین،هل و فلفل سبز خرد شده را با هم تفت داده سپس گشنیز خرد کرده،گوجه فرنگى خرد کرده و بادمجان هاى مربع خرد شده را با کمى نمک اضافه مى کنیم درب تابه را گذاشته تا کاملاً بپزد و سرخ شود.

?در مرحله آخر برنج خیس کرده را مى ریزیم بعد ١استکان آب ریخته درب تابه را گذاشته در شعله کم گذاشته تا بپزد و آماده سرو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *