آموزش شهد زولبیا و بامیه رعایت نکات و ترفندهایی برای تهیه شهد
آموزش شهد زولبیا و بامیه
مواد لازم:
آب دولیوان
شکر سه لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید سعی کنید جوهر لیمو بزنید تضمینی شکرک نمیزنه
زعفران به مقدار لازم
آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا قوام بیاد حدود دوازده تا پانزده دقیقه باید طول بکشه تا قوام بیاد اگر کمتر از ده دقیقه قوام بیاد با شعله زیاد قوام اومده وبعدا شکرک میزنه
کمی تو نعلبکی یا قاشق بریزید وبصورت چرخشی سرد کنید آگه کند حرکت کرد
یا بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی داشت کافیه گاز رو خاموش کنید
آموزش شهد زولبیا و بامیه
شهد باید از عسل کمی روانتر باشه
عزیزانی آگه میخواید بامیه یا زولبیا براق باشه دوسه دقیقه آخر یک قاشق گلوکز بزنید من نزدم
گلوکز لوازم قنادیا دارن
توووووجه کنید شربت به اندازه کافی قوام نیاد زولبیا/بامیه/گوشفیل/خاگینه نرم وخمیری میشه آگه بیش از حد قوام بیاد شکرک میزنه
به جای گلاب میتونید چند دونه هل بزنید که باهاش بجوشه وبعدا درش بیارید
احساس کردید شربت رو گاز قوام اومده فوری یکی دو قاشق تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال تا سرد بشه اگر موقعی که سرد شد به صورت چرخشی نعلبکی رو حرکت بدید اگر کند حرکت کرد قوام اومده اگر رقیق بود دوباره چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید
اگر شربت زیادی قوام اومده بود ویا شکرک زده یک چهارم لیوان آب جوش بهش اضافه کنید بزارید رو گاز تا به ارمی چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید.
شهد بهتره تو دمای محیط سرد بشه
عزیزان اگر شهد اضافه اومد یخچال ویا فریزیر بزارید تا چند ماه هم بمونه هیچیش نمیشه