آموزش دستور نان لبو بسیار خوشمزه و مقوی مفید برای کم خونی
آموزش دستور نان لبو
مواد لازم تهیه نان لبو
آرد 400 گرم
آرد برنج 100 گرم
شکر 150 گرم
رنده پوست پرتقال 1 ق سوپ خوری
چغندر خام 150 گرم
آب لبو 150 تا 170 گرم
نمک 1/4 چای خوری
روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
مایع خمیر 1 ق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
زعفران مقداری
آب لبو باید جدا باش
چغندرخام باید رنده کنیم درشت
آرد گندم و آرد برنج مخمر فوری با هم مخلوط میکنیم و مواد داخل کاسه میریزیم و وسط گود میکنیم شکر و تخم مرغ و نمو و رنده پوست پرتغال و روغن مایع و چغندر خام و آب لبو کم کم میریزیم تا خمیر نرم بشه و نباید چسبنده باش خمیر و 5 دقیقه ورز میدهیم و 2 ساعت زیر پتو میزاریم جاش گرم باش و حجمش 2 برابر بشه و بعد ورز می دهیم پفش میگیریم داخل قالب چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد خمیر میزاریم و روش حوله یا پارچه میزاریم 20 دقیقه دوباره استراحت میدم و با فرچه روش با زعفران و روغن رومال میکنیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت 35 دقیقه با درجه 200 و وقتی از فر درآوردیم .
روش حوله تمییز میزاریم که خنک شو و خشک هم نشه و بعد درون ظرف در دار میزاریم.
تکرار:
مواد لازم تهیه نان لبو
آرد 400 گرم
آرد برنج 100 گرم
شکر 150 گرم
رنده پوست پرتقال 1 ق سوپ خوری
چغندر خام 150 گرم
آب لبو 150 تا 170 گرم
نمک 1/4 چای خوری
روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
مایع خمیر 1 ق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
زعفران مقداری
آب لبو باید جدا باش
چغندرخام باید رنده کنیم درشت
آرد گندم و آرد برنج مخمر فوری با هم مخلوط میکنیم و مواد داخل کاسه میریزیم و وسط گود میکنیم شکر و تخم مرغ و نمو و رنده پوست پرتغال و روغن مایع و چغندر خام و آب لبو کم کم میریزیم تا خمیر نرم بشه و نباید چسبنده باش خمیر و 5 دقیقه ورز میدهیم و 2 ساعت زیر پتو میزاریم جاش گرم باش و حجمش 2 برابر بشه و بعد ورز می دهیم پفش میگیریم داخل قالب چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد خمیر میزاریم و روش حوله یا پارچه میزاریم 20 دقیقه دوباره استراحت میدم و با فرچه روش با زعفران و روغن رومال میکنیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده میزاریم