آموزش حلوا سنتی زعفرونی تبریز بسیار خوشمزه و متفاوت
آموزش حلوا سنتی زعفرونی تبریز
حلوا سنتی زعفرونی تبریز
ارد سنگگ دویست و پنجاه گرم ، شکر صدو هشتاد گرم ، اب یک لیوان، روغن مایع ۱۰۰ گرم ، گلاب یک چهارم پیمانه ، کره اعلا دو قاشق سر پر ، زعفران به اندازه کافی .
طرز تهیه : ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم .اب و شکر رو میجوشونیم گلاب و زعفرون رو مخلوط کرده کنار میذاریم . ارد رو به تنهایی تفت میدیم تا کمی رنگش که برگشت روغن مایع رو داغ کرده با ارد مخلوط میکنیم و تا رنگ قهوه ای روشن که شد از روی حرارت برداشته کره رو اضافه میکنیم ..و در حال هم زدن تا کره کاملا حل بشه.
.
شربت رو در سه نوبت به خورد حلوامون میدیم و حسابی ورز میدیم و طریق ورز دادن اینه که ماهیتابه رو به سمت راست و چپ برمیگردونیم تا وسط ماهیتابه جمع که شد حلوا حاضره .
اگر حلوا شل بود دوباره روی گاز میزاریم و هم میزنیم تا بخار اضافی ان گرفته بشه. بعد بصورت دلخواه تزیین میکنیم .
تکرار : حلوا سنتی زعفرونی تبریز
ارد سنگگ دویست و پنجاه گرم ، شکر صدو هشتاد گرم ، اب یک لیوان، روغن مایع ۱۰۰ گرم ، گلاب یک چهارم پیمانه ، کره اعلا دو قاشق سر پر ، زعفران به اندازه کافی .
طرز تهیه : ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم .اب و شکر رو میجوشونیم گلاب و زعفرون رو مخلوط کرده کنار میذاریم . ارد رو به تنهایی تفت میدیم تا کمی رنگش که برگشت روغن مایع رو داغ کرده با ارد مخلوط میکنیم و تا رنگ قهوه ای روشن که شد از روی حرارت برداشته کره رو اضافه میکنیم ..و در حال هم زدن تا کره کاملا حل بشه.
.
شربت رو در سه نوبت به خورد حلوامون میدیم و حسابی ورز میدیم و طریق ورز دادن اینه که ماهیتابه رو به سمت راست و چپ برمیگردونیم تا وسط ماهیتابه جمع که شد حلوا حاضره .
اگر حلوا شل بود دوباره روی گاز میزاریم و هم میزنیم تا بخار اضافی ان گرفته بشه. بعد بصورت دلخواه تزیین میکنیم .