آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی طرز تهیه آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی

آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی طرز تهیه آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی

آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی ,پخت آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی ,طرز تهیه آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی,چگونه آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی

آرانچینی کوفته برنج ایتالیایی
✏️مواد لازم:

?برنج سفید (پخته) ۲ فنجان

?پنیر پارمسان (رنده شده) ۱/۲ فنجان

?تخم مرغ ۳ عدد

?پنیر موزارلا (موتزارلا) ۸ ورق

?خرده نان ۱ فنجان

?روغن به مقدار لازم

?سس مارینارا ۱ فنجان

 

♨️طرز تهیه

?قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط قرار دهید و آنقدر روغن مایع در آن بریزید که تا ارتفاع 10 سانتی متری بالا بیاید.

?برنج، پنیر پارمزان و 1 تخم مرغ را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید و با استفاده از دست خوب مخلوط را با هم ترکیب کنید.

?یک تکه ی کوچک از مخلوط را بردارید و آن را خوب بچلانید و فشار دهید و 1 تکه پنیر موزارلا را وسط آن بگذارید.

?سپس به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا 8 آرانچینی درست شود.

?۲ عدد تخم مرغ باقیمانده را با هم بزنید. هر آرانچینی را در تخم مرغ ها سپس در خرده نان فرو کنید و بتکانید تا خرده نان اضافه از آن بریزد.

?زمانی که دمای روغن به 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) رسید، 2 تا 3 آرانچینی روکش شده را در قابلمه قرار دهید و آنها را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی بشوند و کاملاً بپزند.

?با یک کفگیر آرانچینی های سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و در بشقابی که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید. بلافاصله به آرانچینی نمک بزنید. باقی آرانچینی ها را هم به همین ترتیب سرخ کنید.

?آرانچینی را گرم به همراه سس مارینارای گرم شده سرو نمایید.

?سایر نکات

حتماً آرانچینی را موقع شکل دادن خوب به هم فشار دهید که تا جای ممکن فشرده شود. این کار باعث می شود آرانچینی موقع سرخ شدن شکل خودش را حفظ کند.

#سس_مارینارا

 

✏️مواد لازم:

?فلفل قرمز به مقدار لازم

?فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری

?نمک 1.5 قاشق چای خوری

?سیر (خرد شده) ۲ حبه

?روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

?گوجه فرنگی 1.5 کیلوگرم

♨️طرز تهیه

?برای کندن پوست گوجه ها، انتهای هر گوجه برشی شبیه X میزنیم و گوجه ها رو 15 تا 30 ثانیه تو قابلمه پر از آب جوش میریزیم. سپس گوجه ها رو از آب جوش بیرون میاریم و بلافاصله بمدت 30 ثانیه توی آب یخ میذاریم تا خنک بشن. حالا میتونیم پوست گوجه ها رو بکنیم و از قسمت برش خورده، توسط نوک چاقو، هسته ها رو خارج کنیم. سپس گوجه ها رو قطعه قطعه میکنیم.

?سیر رو توی روغن میریزیم و روی حرارت شعله متوسط میذاریم تا ترد و داغ بشه اما دقت کنید نباید رنگش قهوه ای بشه. بعد گوجه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و حرارت رو بیشتر میکنیم تا به جوش بیاد وقتی به جوش اومد مجددا حرارت رو کم میکنیم و میذاریم حدودا 15 دقیقه روی حرارت بمونه. سس ما آماده ست.

?سایر نکات

سس مارینارا، نوعی سس ایتالیاییست که برای انواع غذا کاربرد داره و میتونیم انواع چاشنی و ادویه رو بنا بر ذائقه بهش اضافه کنیم .
این سس تو ظرف دربسته تا 3 روز تو یخچال و تا 3 ماه تو فریزر، قابلیت نگهداری داره .
از این مقدار مواد اولیه حدودا 4 فنجان سس بدست میاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *