سوفله کدو و مرغ غذای لذیذ که سریع هم آماده میشه به عنوان پیش غذا به وقت مهمانی هم میشه آمادش کرد .به طور کلی سوفله ها غذای فرانسوی هستند و با ذائقه ی ایرانی ها مطابق است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت سوفله مرغ و کدوسبز چیست ؟
کدو سبز درشت چهار عدد
تخم مرغ : سه عدد
پنیر پیتزا: یک پیمانه
کره: یک قالب
شیر: یک پیمانه
ارد: سه قاشق غذا خوری
مرغ پخته خرد شده: یک پیمانه
مراحل و طرز تهیه سوفله کدو و مرغ :
ابتدا کدو ها را رنده کرده روی حرارت ابتدا بدون روغن قرار می دهیم تا اب ان جمع شود سپس با کمی روغن سرخ می کنیم.
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل پخته و به قطعات کوچک خرد می کنیم.
سپس در ظرفی جدا کره را روی حرارت اب کرده به ان آرد افزوده و هم می زنیم و سپس شیر را به تدریج افزوده باید حواسمان باشد که گلوله گلوله نشود.
در مرحله بعد زرده ها را به همراه کمی نمک و فلفل به این سس افزوده و خیلی سریع هم می زنیم، نباید زرده ها پخته شود. پس خیلی کم روی حرارت بماند. کدو و مرغ را داخل این سس ریخته زیر حرارت را خاموش میکنیم و مواد را بخوبی مخلوط می کنیم.
در ظرفی تمیز سفیده ها را با همزن کاملا میزنیم و به مواد اصلی افزوده دورانی مخلوط می کنیم و ربع پیمانه پنیر را هم همینطور.
سپس ته ظرف نسوز را چرب کرده مایع را داخل ان ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.
ظرف را داخل ظرفی بزرگتر که در ان کمی اب است داخل فر گذاشته و اجازه می دهیم بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزد. پنج دقیقه اخر گریل بالای فر را هم روشن می کنیم. .
نکته : قبل سرو باید ده دقیقه زمان بدین تا غذا علاوه بر خنک شدن بیشتر خودشو بگیره..
نوش جان