طرز تهیه سوفله کدو و مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ

سوفله کدو و مرغ غذای لذیذ که سریع هم آماده میشه به عنوان پیش غذا به وقت مهمانی هم میشه آمادش کرد .به طور کلی سوفله ها غذای فرانسوی هستند و با ذائقه ی ایرانی ها مطابق است.

مواد لازم برای پخت سوفله مرغ و کدوسبز چیست ؟

کدو سبز درشت چهار عدد

تخم مرغ : سه عدد

پنیر پیتزا: یک پیمانه

کره: یک قالب

شیر: یک پیمانه

ارد: سه قاشق غذا خوری

مرغ پخته خرد شده: یک پیمانه

سوفله کدو و مرغ

مراحل و  طرز تهیه سوفله کدو و مرغ :

ابتدا کدو ها را رنده کرده روی حرارت ابتدا بدون روغن قرار می دهیم تا اب ان‌ جمع شود سپس با کمی روغن سرخ می کنیم‌.

مرغ را با پیاز و نمک و فلفل پخته و به قطعات کوچک خرد می کنیم.

سپس در ظرفی جدا کره را روی حرارت اب کرده به ان آرد افزوده و هم می زنیم و سپس شیر را به تدریج افزوده باید حواسمان باشد که گلوله گلوله نشود.

در مرحله بعد زرده ها را به همراه کمی نمک و فلفل به این سس افزوده و خیلی سریع هم می زنیم، نباید زرده ها پخته شود. پس خیلی کم روی حرارت بماند. کدو و مرغ را داخل این سس ریخته زیر حرارت را خاموش میکنیم و مواد را بخوبی مخلوط می کنیم.

در ظرفی تمیز سفیده ها را با همزن کاملا میزنیم و به مواد اصلی افزوده دورانی مخلوط می کنیم و ربع پیمانه پنیر را هم همینطور.

سپس ته ظرف نسوز را چرب کرده مایع را داخل ان‌ ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

ظرف را داخل ظرفی بزرگتر که در ان کمی اب است داخل فر گذاشته و اجازه می دهیم بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزد. پنج دقیقه اخر گریل بالای فر را هم روشن می کنیم. .

نکته : قبل سرو باید ده دقیقه زمان بدین تا غذا علاوه بر خنک شدن بیشتر خودشو بگیره..

نوش جان

طرز تهیه خورش آلو بخارا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *