طرز تهیه کیک ماست کشمش نارگیلی آموزش پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ماست کشمش نارگیلی با دستور پخت بدون فر

طرز تهیه کیک ماست به همراه  کشمش نارگیلی روند پخت کیک بسیار ساده است

مواد لازم تهیه کیک ماست

????تخم مرغ:سه عدد
????شکر:یک پیمانه (دویست گرم)
????آرد؛دویست وپنجاه گرم (دو پیمانه استاندارد)
????روغن مایع؛صد وبیست گرم(دوسوم پیمانه)
????ماست؛صد وبیست گرم(یک دوم پیمانه)
????پودر نارگیل؛بیست گرم(یک چهارم پیمانه)
????بکینگ پودر؛دو ق مرباخوری(دوازده گرم)
????وانیل؛یک چهارم ق چ
????کشمش ؛حدود صد گرم یا یک دوم پیمانه

طرز تهیه کیک ماست

روش تهیه و آماده سازی کیک ماست کشمشی نارگیلی

۱) ابتدا تخم مرغ + شکر + وانیل با دور تند همزن حدود شش دقیقه هم زده بشه
۲) سپس دور همزن رو کم کرده به ترتیب روغن مایع و ماست رو با فاصله سی ثانیه هم زدن اضافه و مخلوط کنید
۳) در این مرحله پودر نارگیل رو اضافه کنید
۴) آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله به مایه کیک اضافه و در حین مخلوط کردن آرد کشمش رو هم اضافه کنید
۵) یه قابلمه با سایز مناسب که قالب به راحتی داخلش جابجا بشه رو باید قبل از شروع کار روی شعله ملایم همراه با شعله پخش کن و درب دم کنی بزارید گرم بشه سپس برید مواد کیک رو اماده کنید.
۶) مایه کیک رو داخل قالب چرب وارد پاشی شده بریزید ،قالب من قطرش بیست و یک و ارتفاعش هشت سانتی بود
۷) قالب رو روی سه پایه که داخل قابلمه قرار دادید بزارید و سریع درب قابلمه رو ببندید و به مدت یکساعت بزارید بپزه سپس تست پخت انجام بدید و در صورت پخته بودن کیک رو از قالب جدا کنید و دوباره برای اینکه قسمت رویه کیک برشته بشه کیک رو داخل یه تابه چرب شده برگردونید بزارید پنج دقیقه با شعله ملایم بمونه تا برشته بشه سپس بزارید سرد بشه برش زده و نوش جان کنید .
توجه کنید که برای پخت داخل فر با دمای صد و هفتاد الی صد و هشتاد و در تایم زمانی حدود چهل و پنج دقیقه پخت کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *