طرز تهیه کباب مرغ چوبی در منزل با توجه به اینکه این روزها پخت کباب ها در خانه های آپارتمانی سخته جوجه چوبی گزینه عالی برای یک روز تعطیل و دورهمی است که دستور کاملش رو براتون میذازم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کباب مرغ چوبی چیست ؟
سینه مرغ ۲ عدد کامل
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد درشت
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
سیخ چوبی به تعداد کافی
پاپریکا ½ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
زنجبیل ½ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
دستور پخت و طرز تهیه کباب مرغ چوبی :
ابتدا برای تهیه کباب مرغ چوبی خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم.
پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به همراه پودر پاپریکا، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، روغن مایع و مقداری نمک و ادویه های دلخواه خود به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مایه کباب را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا علاوه بر ترکیب شدن مواد، کاملا منسجم و یکدست شود. سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند.
در همین حین مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد سیخ های چوبی را به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش قرار می دهیم تا زمان کباب کردن نسوزند.
نکته : قرار دادن سیخ ها در آب جوش یک نکته مثبت دیگر هم دارد و آن هم این است که کباب ها پس از آماده شدن به سیخ نمی چسبندند. پس از گذشت یک ساعت مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.
حالا صفحه گریل را روی حرارت قرار می دهیم و پس از داغ شدن گریلف کباب ها را به ترتیب روی صفحه گریل می چینیم. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه کباب ها را بر می گرداینم تا سمت دیگرشان نیز به صورت یکدست گریل شود.
در صورتی که صفحه گریل در دسترس نداشتیم می توانیم از تابه دو طرفه یا منقل زغال هم برای پختن کباب ها استفاده کنیم. در پایان کباب مرغ گریل شده را به همراه گوجه فرنگی کباب به دلخواه با برنج یا نان سرو می کنیم.
نوش جان