نان بربری سبوسدار از بهترین نون ها است که ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های دیگر داره و با دستور پختی که براتون میدم توی خونه خیلی راحت می تونید این نون رو بپزید و تازه و داغ نوش جان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت نون بربری سبوس دار چیست ؟
آرد نان ( آرد گنبد ) 500 گرم
نمک 8 گرم
شکر 30 گرم
بهبود دهنده 3 گرم
خمیر مایه فوری 10 گرم
سبوس گندم 10 گرم
کره 50 گرم
آب حدودا 300 تا 320 ml
کنجد برای تزیین مقداری
مواد رومال
تخم مرغ کامل یک عدد
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه نان بربری سبوسدار :
ابتدا مواد خشک رو با هم مخلوط و الک کنید. شامل خمیر مایه ، آرد ، نمک ، بهبود دهنده و شکر و سبوس گندم و داخل کاسه میکسر بریزید و یک دقیقه با دور کند مخلوط کنید .
سپس آب رو کم کم به آرد اضافه کنید ممکنه همه آب لازم نباشه و یا بالعکس.
سپس کره آب شده رو اضافه کنید و 7 دقیقه با دور متوسط بزنید تا یه خمیر لطیف به دست بیاد .
خمیر رو روی میز کار بذارید و به 8 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید و روی میز سبوس گندم بپاشید و چونه ها رو با فاصله زیاد روی سبوس بذارید و با یه پلاستیک چرب شده روی چونه ها رو بپوشونید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه استراحت بدین.
سپس چونه ها رو همینطور که روی سبوس هستن رومال بزنید و شکل بربری بهشون بدین و ناخن بزنید و توی سینی فر بذارید و روشون کنجد بپاشید.
حالا در فری که از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد بذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه تا نون ها بپزن و روی اونا طلایی بشه.
نوش جان
با اسن دستور یه نان خوشمزه بابافت نرم برای شبحانه و عصرانه خود مس تونید آماده کنید.