طرز تهیه کیک مرطوب آجیلی که به دلیل چیدن مغز ها روی کیک ظاهر و شکل بی نظیری داره که دیگه احتیاج به تزئین نداره فقط کمی پودر قند روی کیک الک کنید که همین هم اختیاری و سلیقه ای است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک مرطوب آجیلی چیست ؟
آرد ۲۱۰
شکر ۱۰۰
تخم مرغ ۴عدد( دمای محیط)
روغن مایع ۱۱۵ گرم
نمک یک پینچ( خیلی کم)
ماست شیرین ۱۲۵ گرم ( دمای محیط)
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
هل آسیاب شده چهارم قاشق چای خوری
آجیل شامل پسته، بادام، گردو یک پیمانه
مواد مورد نیاز برای شربت:
شکر ۱۱۰گرم
آب ۱۰۰گرم
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران پودر شده نوک قاشق
گلاب یک هشتم پیمانه
لیمو ترش تازه یک قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه کیک مرطوب آجیلی :
ابتدا مواد را وزن و آماده کنید، تخم مرغ و ماست به دمای محیط برسد. و فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید. کف قالب ۲۵ سانتیمتر را با روغن جامد چرب کنید. ا
رد و بکینگ پودر و نمک را الک کنید.( من روغن جامد نداشتم با کره چرب کردم) سپس روغن، وانیل، شکر، هل را با هم زن یک تا دو دقیقه بزنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را سی ثانیه با همزن هم بزنید. مواد خشک ( ارد، نمک، بکینگ پودر) و ماست را در دو مرحله اضافه کنید و سی ثانیه با دور کند هم بزنید.
کف قالب بریزید و کمی تکان دهید و آجیل ها را روی آن بپاشید و داخل فر قرار دهید نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بپزد.با خلال چوبی از مرکز امتحان کنید،اگر مواد به خلال نچسبد کیک پخته، زمان دهید کیک خوب طلایی شود.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر و عسل را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و وقتی شروع به جوشیدن کرد ،زعفران و گلاب و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و ۳ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود و خاموش کنید. با خلال چوبی چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید و
شربت گرم را روی کیک نیم گرم بریزید و حتما پس از خنک شدن سرو کنید. نوش جونتون
اندازه ی قالب ۲۵ سانت ۱۸۰ درجه ، ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تا زمانی که بپزه و طلایی بشه، با خلال چوبی امتحان کنید.