طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی با زرده های تخم مرغ این شیرینی پفکی خوشمزه رو درست کنید. که ۳ سوته اماده میشه .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی پفکی چیست ؟
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۸۰ گرم
گردوی ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
هل آسیاب شده ۱/2 ق چ
وانیل ۱/4 ق چ
مراحل و طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی :
ابتدا زرده و پودر قند الک شده را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود . (با لیسک مواد را از دیواره کاسه جمع کنید تا بهتر هم بخورد)
پودر هل و وانیل را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید.
سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید . ( من دوست داشتم گردو بیشتر زیر دندون بیاد و درشت خرد کردم شما اگه دوست دارید شیرینی تون صافتر باشه گردو رو ریزتر خرد کنید)
با کمک دو قاشق از خمیر بردارید و با فاصله در سینی (با کاغذ) قرار دهید.
روی شیرینی ها را با مغز یا پودر پسته تزیین کنید.
سینی را در فر گرم ۱۵۰ درجه به مدت ۸ دقیقه بپزید.(که البته دمای فرها متفاوت است)
برای من بافر برقی و دمای ۱۳۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه طول کشید.
بعد از خارج کردن سینی از فر اجازه دهید کاملا شیرینی خنکشود بعد جابجا کنید.
نکات خیلی مهم پخت شیرینی پفکی:
دمای فر اهمیت زیادی دارد
دمای زیاد باعث ترک خوردن شیرینی و خارج شدن ضایعه از بغل شیرینی می شود و دمای کم و باز کردن در فر قبل از پخت باعث میشود بعد روی شیرینی حفره دار شود.
حتما از پودر قند الک شده استفاده کنید یا شکر را آسیاب کرده و از الک حریر رد کنید.
حتما شیرینی را با فاصله از هم در سینی قرار دهید که به هم نچسبند.
سینی فر با کاغذ روغنی نیاز به چرب کردن ندارد ولی اگر کاغذ روغنی نداشتید فقط از کمی روغن جامد برای چرب کردن سینی استفاده کنید.
چرب کردن سینی با روغن مایع باعث می شود شیرینی وا برود و کف آن زود بسوزد.
داخل شیرینی باید پوک شود و اطراف و زیر شیرینی نباید تغییر رنگ دهد چون در اون صورت بوی زهم می گیرد.
نوش جان