طرز تهیه کیک قهوه گردو یک دسر علی و خوشمزه و حتی میان وعده عالی که با چایی هم خیلی میچسبه. این کیک که با قهوه و گردو درست میشه و طعم غالب قهوه رو داره بسیار مورد پسند هست و میشه گفت هم رده با کیک های شکلاتی است.
من که این کیک رو حتی برای جشن تولد ها و دورهمی ها میپزمش هم بافتش عالی هست و هم عطر و طعمش خاص و دوست داشتنی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک قهوه گردو چیست ؟
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
گردوی ریز خورد شده نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر قهوه یک ق غ
پودر نسکافه یک ق غ
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۳ ق چ
مراحل و طرز تهیه کیک قهوه گردو :
ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا حسابی کرم رنگ و پفدار بشه حدود ۸ دقیقه زمان خوبی هست تا تخم مرغ ها رو هم بزنیم. سپس روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم, ماست رو هم اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
ترکیب آرد قهوه نسکافه و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو آماده و گردو های خورد شده رو باهاش مخلوط می کنیم و تو سه مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا یکدست بشه و گلوله آردی باقی نمونه. (توجه کنید پس از اضافه کردن آرد به هیچ وجه با همزن هم نزنید و از لیسک برای هم زدن استفاده کنید)
حالا قالب رو چرب و آردپاشی می کنیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ می زاریم سایز قالبی که من انتخاب کردم ۲۵ با ارتفاع ۱۰ بود.
نوش جان