طرز تهیه دسر قهوه مخملی یک دسر شیک و عالی است که برای مهمانی و جشن هم میشه تهیه کنید. مخملی کردن با دستگاه مخصوصی انجام می شود که قیمت بالایی دارد، با این شیوه آسان و ارزان می توانید به راحتی دسر و کیک های خود را مخملی کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم براب تهیه دسر قهوه مخملی چیست ؟
شیر 1 و 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای یا سفید یا ترکیب هر دو 100 گرم
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو 100 گرم
پودر کاکائو 1 ق س
پودر قهوه 2 ق س
پودر ژلاتین 2 ق س
خامه فرم گرفته ساده یا شکلاتی 250 گرم
مواد لازم برای روکش مخملی :
بیسکویت یا ویفر
رنگ خوراکی ژله ای
مراحل و طرز تهیه دسر قهوه مخملی :
ابتدا یک پیمانه از شیر را در شیرجوش ریخته، پودر کاکائو و پودر قهوه و شکلات خرد شده و شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید.
شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا شکلات ها و شکر کاملا ذوب شوند و ترکیب یکدستی حاصل شود. نیازی به جوشیدن مایه نیست.
پودر ژلاتین را روی 1/3 پیمانه از شیر بپاشید تا اسفنجی شود سپس روی بخار کتری بن ماری کنید یا روی شعله ملایم قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود.
ترکیب شیر و ژلاتین را به مایه درون شیرجوش اضافه و مخلوط کنید. شیرجوش را در محیط قرار دهید تا مایه از داغی بیفتد.
در این فاصله خامه قنادی را فرم دهید. می توانید از خامه هایی که قبلا فرم داده اید و اضافه مانده و فریز کرده اید برای دسر استفاده کنید، خامه را در محیط قرار دهید تا کمی روان شود سپس ابتدا با دور کند بعد با دور تند بزنید تا فرم بگیرد، نیازی به فرم گیری کامل نیست.
خامه فرم گرفته را به مایه که از داغی افتاده کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. قالب به حجم حدود 1 لیتر را انتخاب کنید و مایه را درون قالب بریزید.
قالب نیازی به چرب کردن ندارد. قالب را حداقل 5 ساعت یا شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا سفت شود.
قالب را چند لحظه در ظرف آب جوش قرار دهید یا روی بخار کتری بگیرید یا دور تا دور قالب سشوار بگیرید تا دسر از قالب جدا شود و در ظرف سرو برگردانید.
برای روکش مخملی، بیسکویت را با رنگ دلخواه در غذاساز یا آسیاب بریزید تا کاملا پودر شود. پودر را از الک ریز رد کنید سپس با الک روی دسر بپاشید تا پوشیده شود.
ترجیحا از بیسکویت های با رنگ روشن استفاده کنید. می توانید رنگ اضافه نکنید، یا از رنگهای طبیعی مانند زعفران استفاده کنید.
با ترافل و مروارید خوراکی دیزاین و سرو کنید.