کیک شکلاتی وگان با طرزتهیه آسان کاملا رژیمی و حتی بدون شکر تصفیه شده و بدون تخم مرغ که در منزل می تونید آماده کنید درسته که تخم مرغ نداره اما بافت بسیار لطیف و اسفنجی داره حتی این کیک رو می تونید برای خامه کشی و پایه انواع چیز کیک انتخاب کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم کیک وگان برای قالب لوف 25×10 سانتی متر چیست ؟
190 گرم 1 و 1/2 پیمانه آرد سفید یا همه منظوره
20 گرم یا 1/4 پیمانه پودر کاکائو خام
80 گرم یا 1/2 پیمانه شکر موسکوادو یا شکر نارگیل
80 گرم یا 1/2 پیمانه شکر قهوه ای روشن
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
65 گرم یا 1/3 پیمانه روغن نارگیل ، ذوب شده ، دمای اتاق
اسپرسو 1/3 فنجان 80 میلی لیتری
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری سرکه سفید
240 میلی لیتر یا یک پیمانه آب
مراحل و طرز تهیه کیک شکلاتی وگان :
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید 350 درجه فارنهایت . در قااب کاغذ روغنی بیاندازید و سپس در یک کاسه متوسط ، پودر کاکائو ، آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
آن را کنار بگذاریید و در یک کاسه جداگانه ، روغن نارگیل ، اسپرسو ، وانیل ، سرکه و آب را با هم مخلوط کنید. خوب که هم زدید مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند.
خمیر را در قالب ریخته و به مدت 50 – 55 دقیقه آن را بپزید ، یا تا زمانی که یک خلال دندان که در وسط کیک وارد می کنید، تمیز خارج شود.
کیک را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود سپس روی توری خنک کننده برگردانید.
نکته: دقت کنید که قبل از برش دادن کیک شما کاملاً سرد شود.
نکته : حتما کیک رو روی توری برگردانید تا سرد شود گذاشتن او در ظرف موجب عرق کردن و خمیری حالت به اون قسمت از کیک میده.
نوش جان