آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیر برنج استانبولی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه شیر برنج استانبولی این دستور پخت پودینگ برنج پختهشده را که در ترکیه معروف است , مطمئنا دوست دارید . ترکیه به خاطر انتخاب وسیع انواع دسرها و دسرها مشهور است و پودینگ برنج پختهشده یکی از آنها است .
بزرگسالان و بچهها پودینگ برنج پختهشده را دوست دارند , دسر سالم بعد از یک وعده غذایی بزرگ . بهترین نوعش این است که با شیر خشک تازه ساختهشده و چندین ساعت قبل از سپری کردن آن سرد شدهاست .
گفته میشود که ترفندهای تهیه پودینگ برنج کامل , شیر تازه , آشپزی آهسته , همزدن مداوم و صبر زیاد است .
مواد لازم شیر برنج استانبولی ترکیه
مراحل تهیه شیر برنج ترکیه ای
فر را پیش گرم نگه دارید .
برنج را بشوئید و آن را در یک قابلمه بزرگ با آب کافی قرار دهید تا آن را با حدود نصف بیشتر قابلمه رو پر کنید . آن را بجوشانید و گرما را کاهش دهید . بگذارید برنج به آرامی بجوشد تا اینکه برنج نرم باشد .
مقداری شیر , شکر و عصاره وانیل را به برنج اضافه کنید . مخلوط را به جوش بیاورید . گرما را کم کنید و بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد .
با استفاده از یک همزن , شیر باقیمانده باقیمانده و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا نرم شود. به تدریج این مخلوط را به داخل برنج بریزید . به همزدن ادامه دهید و حدود ۱۰ دقیقه بیشتر بپزید . از روی حرارت بردارید و فنجانهای کوچک , دسر , ظروف سفالی , و یا فنجانهای چای با مخلوط گرم پر کنید .
با استفاده از قاشق , مقدار کمی از زرده تخممرغ و مخلوط شیر را به مرکز هر فنجان دسر اضافه کنید .
با پشت قاشق , از یک حرکت دایرهای برای چرخش زرده تخممرغ از مرکز به کنارهها استفاده کنید تا به طور مساوی در بالای هر فنجان پخش شود .
این فنجانهای پودینگ را توی فر بگذارید .
اجازه دهید فنجانها در دمای اتاق خنک شوند و سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار گیرند .