طرز تهیه سالاد تن ماهی این سالاد رو به عنوان غذایی برای وعده شام میشه انتخاب کرد یا به وقت مهمانی نیز به عنوان یک پیش غذای مجلسی می تونید آمادش کنید.
این سالاد را می توانید به همراه تکه های نان تست، نان پیتا، کروسان، ترتیلا و یا برگ های کاهو سرو کنید.
این سالاد جز غذاهای رژیمی محسوب میشه به دلیل اینکه از سبزیجات بسیار مفید مثل کرفس و پیاز که در کاهش چربی و فند تاثیر عالی دارند واستفاده شده است .
اگر می خواهید کاملا رژیمی باشه به جای سس از انواع ماست هم می تونید رد این سالاد استفاده کنید و میزان سس رو به کمترین مقدار استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن چیست ؟
کنسرو تن ماهی 140 گرمی، 2 عدد (اب و روغن تن را حتما بگیرید)
سس مایونز، 1/3 پیمانه
کرفس ریز خرد شده، 1/3 پیمانه
پیاز قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق غذا خوری
ترشی کیپر ابکش شده 2 قاشق غذا خوری یا خیارشور، 2 قاشق غذا خوری
آب لیمو، 1 قاشق غذا خوری
سیر پوره شده، ½ قاشق چای خوری
جعفری تازه خرد شده، 2 قاشق غذا خوری
سس خردل، 1 قاشق چای خوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده ( ¼ قاشق چای خوری و ½ قاشق چای خوری)
مراحل و طرز تهیه سالاد تن ماهی
ابتدا تن ماهی، مایونز، کرفس، پیاز قرمز، کیپر یا خیارشور، آب لیمو، سیر، جعفری و سس خردل را داخل کاسه ای ریخته و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
نکته: اگر می خواهید سالاد سالم تری داشته باشید به جای سس مایونز از مخلوط ¼ پیمانه ماست یونانی و 1 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کنید.
نکته : همه مواد زو تقریبا یک اندازه خرد کنید و یک دست بشه و مواد رو خوب باهم مخلوط کنید. مواد رو چن ساعت قبل تر آماده کنید و باهم مخلوط کنید تا طعمشون باهم آمیخته بشه و به طعم اصلی مطلوب برسه .