طرز تهیه تن ماهی با کاری خورشت عالی و خوشمزه

طرز تهیه تن ماهی با کاری از غذاهای جنوبی و لذیذ که همراه با کته سرو میشه حتما توی خونه درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت خورشت تن ماهی با ادویه کاری چیست ؟

تن ماهی 2 عدد (بستگی به تعداد نفرات دارد)

پیاز یک عدد

سیر رنده شده : یک حبه

زنجبیل تازه رنده شده : یک ق چ

گوجه فرنگی نگینی خرد شده:  یک عدد

فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده : به اندازه نصف استکان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

ادویه کاری مخصوص ماهی

پودر فلفل قرمز , زیره سیاه ، پودر پاپریکا

گشنیز خرد شده (اختیاری) برای تزیین

طرز تهیه تن ماهی با کاری

طرز تهیه کته مخصوص این غذا :

ابتدا برنج رو با چوب دارچین و هل بصورت کته می پزیم و موقع سرو از برنج در میاریم یا اگر دوست ندارید می تونید همون کته ساده درست کنید.

نکته :  قبل از درست کردن غذا حتماً حتماً قوطی کنسرو رو در آب به مدت نیم ساعت بجوشانید ( من سه تا کنسرو تن گذاشتم).

مراحل و طرز تهیه تن ماهی با کاری :

ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز سبک شد سیر رنده شده ( یک حبه ) و زنجبیل تازه رنده شده یک ق چ رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و بعد یک عدد گوجه فرنگی نگینی رو نیز اضافه می کنیم به همراه فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده ( به اندازه نصف استکان ) و تفت می دهیم.

زمانی که گوجه نرم شد یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم برای اینکه رب گوجه از هم باز بشه نصف استکان آب میریزیم تا رب از هم باز بشه .

سپس ادویه کاری مخصوص ماهی و پودر فلفل قرمز و پودر زیره سیاه ، پودر پاپریکا استفاده می کنیم و بعد درب تن ماهی رو باز کرده و روغنش رو خالی می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم تا مواد به خورد ماهی بره و طعم بگیره ، برای تزیین از گشینز تازه خرد شده استفاده می کنیم .

نکته :  این غذا کمی تند هست, بنا به ذائقتون می تونید شما از تندی این غذا کم کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *