طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که با کمترین هزینه می تونید در منزل تهیه کنید و میزان زعفران و کشدار شدنش هم در دست خودتان است .
در تهیه بستنی ستنی رعفرانی با ثعلب که در این جا با این دستور درست می کنیم شیری که مورد استفاده است بهتره محلی و پرچرب باشه ولی با پاستوریزه هم میشه .اما بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب هم با استفاده از زرده تخم مرغ و آرد بهترین بستنی خانگی را خواهید داشت .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم در طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی با ثعلب چیست ؟
شیر یک لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
ثعلب ۵ گرم(می دونین که شیر معمولی رو بذارین فریزر یخ میزنه و بستنی نیاز به چیزی داره که مانع یخ زدن بشه ثعلب یه ماده گیاهیه که ایرانیه ) زیادتر ریختنش باعث میشه نرم بمونه و سفت نشه و کم ریختن باعث میشه یخ بزنه
خامه صبحانه نصف پاکت
پسته خیلی زیااااااد
گلاب دو ق غ
زعفرون به مقدار لازم ، غلیظ باشه
مراحل و طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی :
ابتدا ۵ گرم ثعلب ۳۰۰ گرم شکر مخلوط کنید کنار بذارید، یک لیتر شیر بذارید جوش بیاد، بعد بهش مخلوط ثعلب و شکراضافه کنید و هم بزنید گلوله نشه ، بعد از روی حرارت بذارید پایین و گلاب و زعفرون بهش اضافه کنید بهتره میزان زعفران رو بیشتر بزنید و غلیظ باشه تا خوشرنگ بشه
سپس و روشو بپوشونید بذارید فریزر ، هر نیم ساعت از فریزر بیرون دربیارید هم بزنید با همزن دستی اما اگر با همزن برقی بزنید بهتره و بستنی که درست می کنید خوب کش دار میشه ،بعد ۷ بار تکرار کردن بار اخر با همزن برقی هم بزنید تا وقتی حالت کش پیدا کنه
بعد پسته و خامه بهش اضافه کنید ۹ ساعت بذارید داخل فریزر و بعد بستنی شما آماده است .
نکته:
دقت کنید دمای فریز خانگی خیلی کمتر از دمای یخچال بستنی است و سرمای بیشتری داره یعنی که هر بار میخواهید بستنی بخورید 15 دقیقه زود تر از فریزر بیرون بگذارید تا کمی از سفتی خودش کم کنه .
وقتی اولین بار میذاریم فریزر بستگی به دما و طبقه فریزر ما زمان متفاوته از نیم ساعت تا یک ساعت و نیم برای یخ زدگی دور ظرف زمان میخاد.