طرز تهیه مرغ تیکاماسالا که با چاشنی ها و ادویه های مخصوص پخته میشه در این خورشت از ادویه گرم ماسالا استفاده میشه که این مرغ رو طعم و مزه خاص و خوشمزه ای بهش میده .
این یک خورش مجلسی هست که به وقت مهمانی هم میشه پخت و وقت زیادی هم نمیبره و مواد اولیه اون در دسترس و مقروه ن به صرفه است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت تیکا ماسالا چیست؟
1 پیمانه برنج
۱/۵ قاشق غذاخوری روغن
نیم کیلو گرم مرغ بدون پوست ، تکه شده
نمک و فلفل سیاه ، برای طعم دادن
۱ پیاز متوسط
3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر له شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
1/5 قاشق چای خوری گرام ماسالا
1 1/2 قاشق چای خوری پودر پاپریکا
1 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
۴۰۰ گرم سس پوره گوجه فرنگی
1 پیمانه آب مرغ
1/2 پیمانه خامه
2 قاشق غذا خوری برگ تازه گشنیز خرد شده
مراحل و طرز تهیه مرغ تیکاماسالا :
ابتدا روغن را در قابلمه گرم کنید. مرغ را با نمک و فلفل ، طعم دار کنید. مرغ و پیاز را در قابلمه بریزید و تا زمانی که طلایی شود ، حدود 4 -5 دقیقه تفت دهید.
رب گوجه فرنگی ، سیر ، زنجبیل ، گرام ماسالا ، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید، حدود 1 دقیقه تفت بدید.
سس گوجه فرنگی و آب مرغ و نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و قل بزند. سپس حرارت را کاهش دهید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا حدود 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.
یک دقیقه قبل از سرو خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
برنج درست کردن که همه گل های تو خونه بلدید
برنج رو جدا درست کنید.
تیکا ماسالا رو با برنج سرو کنید و روی مرغ ها کمی گشنیز تازه بریزید.
نوش جان