آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
خوراکی هایی که نباید یخ بزنند و نباید منجمد بشوند
خوراکی هایی که نباید یخ بزنند ,غذاهای یخ زده راه خوبی برای حفظ آن و کاهش ضایعات است , اما غذاهایی وجود دارند که نباید منجمد شوند . انجماد این غذاها آنها را ذخیره نمیکند , بلکه آنها را تبدیل به آشغال میکند .
آیا فریزر می تواند وسیله ای خوب برای نگهداری از مواد غذایی باشد یا نه ؟
فریزر می تواند وسیله ای خوب برای نگهداری از مواد خوراکی و کاهش زباله های غذایی در زندگی شما باشد در شرایطی که سطح سلامت و میزان مواد مغذی برخی مواد غذایی منجمد با نمونه های تازه تفاوتی ندارد.
برخی مواد غذایی دیگر میانه خوبی با قرار گرفتن در فریزر و انجماد ندارند.
ذخیرهسازی مواد غذایی هنگام فروش و منجمد کردن آنها برای مدتی طولانی راهی خوب برای پسانداز پول است ,
چه مواد غذایی را نباید با استفاده از روش فریز کردن نگهداری کرد؟
در حالی که تخممرغ و غذاهای کنسرو شده تنها چیزهایی هستند که برای یخ زدن ایمن نیستند , تعداد زیادی مواد غذایی وجود دارند که خوب خشک نمیشوند . اینها شامل :
میوهها و سبزیجات با محتوای آب بالا ( کرفس , خیار , کاهو , تربچه , خربزه ) . خیس و بیحرکت خواهند شد
محصولات بر پایه خامه , خامه ترش , ماست , ماست . وقتی یخ زده
پنیرهای نرم – ( پنیر خامهای , پنیر بز , پنیر روستایی و غیره )
مایونز
مایونز یخ زده باعث میشود که میو به کرم خامه زده شود . اگر شما میخواهید یک گسترش پیدا کنید که بافت پنیر کلبه روی ساندویچ شما را دارد ، از گذاشتن شیشه در فریزر خودداری کنید .
گوجهفرنگی تازه
گوجه پخته معمولا ً برای یخ زدن خوب است ، اما از فریز کردن گوجه تازه جلوگیری میکند . بعد از این که آنها به دام افتادند ، آنها یک شی لزج هستند .
تخممرغ
تخممرغ زمانی که یخ زده میشود ، منبسط میشود که میتواند باعث شود که پوسته منفجر شود . اگر میخواهید تخممرغ را منجمد کنید ، حتما ً پوسته را بردارید و سفید و زرده را در یک کیسه فریزر قرار دهید .
برنج
همانند پاستا ، منجمد کردن برنج پختهشده یک ایده خوب نیست . نرم و نرم میشود .
غذاهای سرخشده
در حالی که بسیاری از غذاهای سرخشده را میتوانید در بخش فریزر از فروشگاه خواربار فروشی خود خریداری کنید و به خوبی آن را بالا ببرید، don’t این کار را در خانه انجام دهید . به طور معمول ، منجمد کردن غذاهای سرخشده ، آنها را مرطوب نگه میدارد ، حتی اگر به آنها کمک کنید . روغن هم چنین تمایل دارد که در طول این مورد نفوذ کند و طعم غذا را تغییر دهد .
پاستا
بنابراین بسیاری از مکانها باعث ایجاد غذاهای فریزر میشوند که شما میتوانید بعد از یک روز پر مشغله ، آن را تمیز کنید . این همه خوب و خوب است ، اما نباید پاستا را به شام شما وارد میکند . یخ زدایی تاثیر بدی بر روی پاستا دارد و آن را تبدیل به یک تکه چوب خشک و خیس میکند .
سالاد
سبزیجات یخ زده مانند اسفناج ، کاهو و سبزیجات خرد آنها را خیس و خیس میکند .
گوشت قبلا یخ زده
وزارت دفاع آمریکا کشاورزی میگوید که گوشت دوباره فریز کردن کاملا ً بیخطر است ، اما میتواند گوشت را خشک کند چون میتواند در طول یخ زدایی آب را از دست بدهد .
خامه و ماست
مثل شیر ، منجمد کردن خامه ترش و ماست میتواند باعث شود که آنها خشن و زمخت شوند .
پنیر
پنیر یخ زده بافت خود را تغییر میدهد . برخی از پنیرهای ساختهشده از پنیر خشک میشوند در حالی که برخی دیگر سنگین و متراکم میشوند . در اکثر موارد پنیر به مدت چند ماه است که به درستی نگهداری میشوند ، بنابراین شما میتوانید در مورد فریز کردن آنها نگران باشید .
خیار
در حالی که برخی سبزیجات بعد از یخ زدن عالی هستند ، خیار فقط یکی از آنها را پاک میکند . قاعده سرانگشتی با سبزیجات این است که اگر با آنها در سمت ملایمتر باشد ، همه چیز درست است تا آنها را منجمد کنید .این کار فقط باید بعد از انجماد ادامه پیدا کند .
سیبزمینی
سیبزمینی خام میتواند وقتی یخ زده باشد دانهدانه به نظر برسد . اگر واقعا ً میخواهید آنها را منجمد کنید ، ابتدا آنها را بپزید و آنها را در ظروف برای ذخیره فریزر ذخیره کنید .