طرزتهیه شیرین پلو با مرغ دستور غذای ایرانی و مجلسی لذیذ

طرزتهیه شیرین پلو با مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله

طرزتهیه شیرین پلو با مرغ اغلب برای تهیه شیرین پلو از پوست پرتقال استفاده میشه از پوست نارج هم می تونید استفاده کنید این غذا بسیار لذیذ هست و عطر دلنشینی داره که به دلیل استفاده از پوست مرکبات است .

 

مواد لازم برای شیرین پلو با مرغ

پوست پرتقال یا نارنج

برنج

شکر

یک یا دو عدد هویج

کمی گلاب و زعفرون دم کشیده

هل

خلال پسته و خلال بادوم

زرشک

طرزتهیه شیرین پلو با مرغ

طرز تهیه و آماده سازی شیرین پلو

ابتدا پوست پرتقال یا نارنج( که من از نارنج استفاده کردم چون تلخی کمتری داره) ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.
در یک قابلمه آب را همراه با شکر بجوشانید.
. سپس خلال های نارنج را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند.
.بعد یک یا دو عدد هویج رو خلال کرده با کمی روغن یا کره تفت داده و بعد با مقداری کمی گلاب و زعفرون دم کشیده و شکر و هل بزارید ، بپزه و در آخر خلال پسته و خلال بادوم اضافه میکنیم تا کمی نرم بشوند
بعد زرشک شسته شده رو با روغن و مقدار کمی شکر تفت داده و بعد به خلال های نارنج و هویج اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم
و زمانی که برنج رو اماده کردیم و دم کشید مقداری از برنج ( به اندازه یک الی دو کفگیر برنج رو زعفرون دم کشیده زده و با تمام مخلفات مخلوط میکنم و موقعی که برنج رو سرو میکنیم روی برنج تزیین میکنیم.

مرغ رو هم به دلخواه می تونید درست کنید  روشهای پخت مختلفی ر در سایت داریم  ,اشاره مختصری به آنها می کنیم .البته برای این غذا من مرغ رو به همراه پیاز و زردچوبه و نمک با یک لیوان آب گذاشتم کاملا پخت و آب پ شد سپس در روغن مرغ ها رو سرغ کردم و در کنار شیرین پلو سرو کردم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *