آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خامه پاره شیرینی ترد و خوشمزه به همراه مرحل پخت
طرز تهیه خامه پاره شیرینی بسیار ساده خوشمزه ای است که براحتی در منزل می تونید تهیه کنید و شیرینی خامه پاره از شیرینی های محبوب عید است که اکثرا در سفره های عید به چشم میخوره . شیرینی خامه پاره خمیرش نیاز به استراحت نداره و بلا فاصله میشه مراحل بعدی رو انجام بدهید و شیرینی رو در زمان کمی پخته و آماده کنید .
در ادامه با توضیح مراحل پخت روش تهیه به زبان ساده بیان شده است .
مواد لازم خامه پاره :
اب : به مقدار ۱ لیوان
شکر : به مقدار ۱ لیوان
ابلیمو : در حد چند قطره
خامه : ۱ پاکت معادل ۲۰۰ گرم مورد نیاز است
روغن مایع : به مقدار ۱ لیوان
جوش شیرین : حدود ۱ ق چ
آرد : به مقدار کافی حدود ۴ لیوان
طرز تهیه شهد شیرینی :
مواد شهد را یک ربع می جوشانیم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود .
طرز تهیه و مراحل آماده سازی :
ابتدا تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم و خوب ورز میدهیم که به خوبی همه مواد به خورد هم بره و ادامه می دهیم تا جایی که خمیر سفت و لطیف شود ( خمیر فوق نیاز به استراحت نداره و بلا فاصله میشه مراحل بعدی رو انجام بدهید ) و به اندازه گردو کف دست گوله کرده سپس در سینی میچینیم و ۲۵ دقیقه در فر 180 درجه که از قبل داغ شده می گذاریم و بعد از پخت روی شیرینی داغ ، شهد سرد می ریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم این شیرینی بسیار ترد و خوشمزه میشه . می تونید این شیرینی رو هم برا عید نوروز و هم شب چله آماده کنید و پذیرای مهموناتون باشید .
نکته قابل توجه :
برای خوشمزه تر شدن میتونید به شهد گلاب و به مواد خمیر کمی هل هم اضافه کنید .
سعی کنید مواد رو خوب مخلوط کنید تا شیرینی ها یکدست بشه .