طرز تهیه شیرینی لانه بلبلی آموزش پخت شیرینی بسیار نرم و لطیف

طرز تهیه شیرینی لانه بلبلی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی لانه بلبلی , بسیار خوش عطر و با بافت نرم که میزان شیرینی اون هم بسته به ذائقتون می تونید کم و زیاد کنید و به همراه چای و قهوه میل کنید .

موادلازم برای شیرینی لانه بلبلی چیست ؟

مواد خمیر:

آرد دو لیوان

پودر قند دو قاشق غذا خوری

روغن جامد یا کره ۱۲۰ گرم

تخم مرغ دو عدد

بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

وانیل یک قاشق چای خوری

ماست یک قاشق غذا خوری

پودر نارگیل یک قاشق غذا خوری

آرد ایرمیک یک قاشق غذا خوری

پودر دارچین یک قاشق غذا خوری

پودر گردو یک قاشق غذا خوری

پودر بادام یک قاشق غذا خوری

مواد شربت:

آب یک لیوان

شکر یک لیوان

آب لیمو تازه یک قاشق چای خوری

زعفران مقداریطرز تهیه شیرینی لانه بلبلی

طرز تهیه و مراحل پخت شیرینی لانه بلبلی:

ابتدا شکر و آب و آب لیمو رو با هم مخلوط کرده و رو حرارت ملایم گاز می زاریم تا به جوش بیاید و ۱۵ دقیقه بجوشه کافیه ودر آخر زعفران رو اضافه می کنیم و از رو حرارت بر می داریم تا خنک بشه.

سپس در ظرف گودی همه مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم و ماست و یکی از تخم مرغ ها و کره رو اضافه می کنیم و با نوک انگشت مخلوط می کنیم و در بین دو تا نایلون باز می کنیم

و بهد با قالب گرد، قالب می زنیم و به تعداد پایه ها تعدادی از گردی ها رو وسطش رو با قالب گرد کوچک خالی میکنیم و رو پایه ها رو سفیده تخم مرغ می زنیم .

وسپس  رو شون خمیر های که وسط شو خالی هست رو میزاریم و روشو نو با سفیده تخم مرغ رومال می کنیم و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم و زمان پختش تقریبا ۲۵ دقیقه است و باید کنترل بشه.

نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *