طرز تهیه تاتلیسی گردونه شیرینی بسیار لذیذ و خوشمزه و بافت نرم و عالی من که عاشق این شیرینی هستم برای پذیرایی و دسر گزینه خوبی هست و به راحتی هم می تونید توی خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه تاتلیسی گردونه چیست ؟
150 گرم کره مارگارین هم دمای اتاق
-1/4 پیمانه روغن
-1/4 پیمانه ماست
-1/4 پیمانه آرد سمولینا
-2 عدد تخم مرغ
-1 قاشق چایخوری نمک
-1 قاشق چایخوری جوش شیرین
-1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آرد به میزان لازم (عزیزان من مقدار آرد تقریبا ۴ الی ۵ پیمانه هست اما شما باید تا وقتی که خمیر نرم هست و به دست نمی چسبه آرد بریزید نه بیشتر)
مواد لازم برای شربت؛
-3 پیمانه شکر
-3.5 پیمانه آب
-7.8 قطره آب لیمو
یه پنس نمک
مواد لازم برای میان تاتلیسی و تزیین؛
-گردو خرد شده
-پودر پسته
مراحل و طرز تهیه تاتلیسی گردونه
اول از همه باید شربت رو آماده کنیم. همه ی مواد شربتو داخل قابلمه میریزیم روی حرارت می زاریم 20 دقیقه میزاریم جوش بخوره بعد از روی حرارت برش می داریم و میزاریم خنک بشن.
برای خمیر ، همه ی مواد به جز آرد رو داخل کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. آرد رو الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم تایه خمیر نرم بدست بیاریم. تکه هایی از خمیر رو برمیداریم و گردش می کنیم.
با دستامون یکم پهنش میکنیم بینش گردو میزاریم و باز گردش میکنیم.
لبه ها رو به کمک قاشق تزیین می کنیم (بخاطر این مدل تزیین اسم تاتلیسی رو گذاشتن گردونه شانس). همه ی خمیرها رو به همین روش آماده می کنبم و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه میپزیم.
به محض اینکه شیرینی ها رو از فر در آوردیم روشون شربت سرد رو می ریزیم چون داخل تاتلیسی از آرد سمولینا استفاده کردی.
دقت کنید شربت رو باید از شب قبلش آماده کنیم و اصلاً نباید شربت گرم باشه. بعد از 3-4 ساعت استراحت میتونیم با پودر پسته تزیینش کنیم و سرو کنیم.