طرز تهیه شیرینی های کبریتی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی های کبریتی خوشمزه لذیذ با تزیین ترافل رنگی

طرز تهیه شیرینی های کبریتی از شیرینی های لذیذ و دوس داشتنی با ظاهری و تزیینی عالی می باشد.

مواد لازم شیرینی های کبریتی

آرد سه و نیم لیوان
نمک یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
کره یک لیوان ( دویست و بیست و هفت گرم.)
شکر نصف 1 لیوان ( سیصد گرم…)
تخم مرغ دو عدد
وانیل دو ق چ

طرز تهیه شیرینی های کبریتی

طرز تهیه و آماده سازی شیرینی کبریتی :

ابتدا کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد یک تا دو ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید فر را روی درجه صد و هشتاد قرار دهید. سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)در فر صد و هشتاد درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود .سپس با آیسینگ شوگر تزیین کنید .
بعد از آماده کردن کوکی ها شکلات را با روش بنماری ذوب کنید و سر کوکی ها را آغشته کنید و سپس داخل ترافل رنگی فرو کنید و اجازه دهید خشک شوند…

نکات مورد توجه :

زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه

حتما خمیرتون رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *