طرز تهیه بادمجان انار شکم پر غذای شمالی بسیار لذیذ

طرز تهیه بادمجان انار بعضی‌ها بادمجون و سرخ نمی‌کنند و مواد داخلش و تفت نمی‌دن و همون طوری مواد و خام میریزم داخل شکم بادمجون و می‌زارن داخل تابه تا بپزه؛
من اینکار و انجام نمیدم به نظرم بادمجون باید یکم سرخ بشه اطرافش و موادش هم فقط در حد تفت دادن سرخ بشه بعد داخل شکم بادمجون و با مواد پر کنیم.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه بادمجان انار چیست ؟

بادمجون : ۵ عدد

گردو له شده : ۱ لیوان

سبزیجات معطر : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری (شامل نعنا، خالیواش، چوچاق یا گشنیز و نعنا و کمی ریحون )

سیر رنده شده : ۲ حبه

پیاز رنده شده : ۱ عدد

رب انار: ۱ ق غ

رب آلوچه ۱ ق غ

رب گوجه : نصف ق غ

نمک فلفل گلپر : به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان انار

دستور و طرز تهیه بادمجان انار :

۱. بادمجونا رو پوست می گیریم یه شیار داخل شکمش ایجاد می کنیم و به مدت ۱ ساعت در آب و نمک می خوابونیم تا تلخی بادمجونا گرفته شه.

۲.بعد بادمجونا رو از آب خارج می کنیم و می چلونیمشون تا آبش گرفته شه.

۳.بعد تو تابه کمی روغن میریزیم و کمی سرخ می کنیم.

۴. واسه مواد شکم بادمجون یه دونه پیاز و رنده می کنیم و تفتش میدیم تا آبش کشیده که شد کافیه.

۵. بعد سیر رنده شده رو بهش اضافه می کنیم و تفت میدیم، گردوی له شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم.

۶. رب انار و رب آلوچه، رب گوجه نمک و فلفل سیاه و گلپر و سبزیجات معطر و اضافه کرده و کمی که تفت دادیم آماده ست.

۷. این مواد رو می ریزیم داخل شکم بادمجونا و بادمجونا رو کنار میزاریم.

۸‌. یکی دو قاشق از مواد شکم پر مون و میزاریم تو تابه بمونه و ۱ لیوان آب بهش اضافه می کنیم گوجه رو بصورت حلقه ای برش میدیم تو تابه می چینیم.

۹. بعد بادمجونا رو هم روش می چینیم درب تابه رو میزاریم تا با حرارت متوسط واسه خودش کم کم آماده بشه، همین که آبش تبخیر شد و به خورد بادمجونا رفت آماده ست.

۱۰.این غذا رو هم با نون و هم با برنج می تونید سرو کنید، غذای فوق العاده خوشمزه ای هست.

۱۱‌.برای بادمجوت هم داخل شکم بادمجون رو با این مواد پر کردم و گذاشتم دم بیاد:

پیاز+دوحبه سیر+دونه انارترش یا ملس+ رب انار

نوش جان



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *