طرز تهیه پای پنیری شکم پر یک غذای خوشمزه و فست فودی روند پخت ساده ای هم داره که باهاتون به اشتراک می ذارم تا خونه تهیه کنید و در کنار خانواده با شادی و لذت نوش جان کنید.
مواد اولیه ساده و در دسترسی داره . این غذا از اسمش هم مشخص است که پنیر داره توش و سلیقه ای هست می تونید اندازش رو بنا بر ذائقتون کم و زیاد کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پای پنیری شکم پر چیست ؟
سیب زمینی : ۶ عدد کوچک
روغن زیتون : ۱ ق غذا خوری
جعفری ساطوری : ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه وسط
ژامبون خرد شده : ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلای مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
جعفری ساطوری ریز : ۱ ق غذاخوری
مراحل پخت و طرز تهیه پای پنیری شکم پر :
۱. در ابتدا پنیر موزارلا ، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید و کمی نمک ، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید.
۲. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون ، جعفری ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
۳. ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید.
۴. سپس ماهی تابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید.
۵. بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانده تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
نکات طلایی برای تهیه پای پنیری :
** دقت کنید بعد از پخت سیب زمینی بذارید کامل خنک بشه و بعد پوره کنید.
** تابه یا قالب حتما نچسب باشه و کف و دیواره هاشو با کره ی سرد، کااااملا چرب کنید.
** می تونید پنیر خامه ای رو کمتر بریزید.