آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرزتهیه خورشت ماست هندی با آموزش سس مخصوص این خورش
طرزتهیه خورشت ماست هندی زمان پخت زیادی نداره به راحتی و سریع آماده میشه بسیار خوشمزه و لذیذ هست این خورش رو با برنج می تونید سرو کنید یا بانون هم می تونید بخورید بسته به سلیقه غذایی خودتون داره .
ادویه های این غذا خورش رو بسیار معطر میکنه حتما ادویه هارو به این خورشت اضافه کنید .
مواد لازم خورش ماست هندی :
یک عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز خرد شده ( نگینی )
زرچوبه و فلفل
رب گوجه فرنگی : یک قاشق
زیره : نوک قاشق چای خوری
جعفری خورد شده : دو قاشق غذاخوری
سیر : یک حبه
ماست معمولی : یک پیمونه
پودر کاری :نصف قاشق چای خوری
روش پخت خورشت ماست هندی :
ابتدای کار اول از همه نصف یک عدد پیاز رو خورد می کنیم و با روغن تفت می دهیم . وقتی پیازمون سرخ شد بهش زرچوبه و فلفل می زنیم و بعد یه سینه مرغ که از قبل خورد شده رو می ریزیم تو پیازا و با هم تفتشون می دهیم. بعد اینکه رنگ مرغ عوض شد یه قاشق رب گوجه فرنگی و نوک قاشق چای خوری زیره هم اضافه می کنیم و با هم تفتشون می دهیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد .
تا رب سرخ میشه سس خورشتمون رو درست می کنیم اینطوری که نصف دیگه پیاز، دو قاشق غذا خوری جعفری خورد شده ، یه حبه سیر و یه پیمونه ماست معمولی رو تو غذا ساز می ریزیم تا خوب یه دست بشن .
حالا سسمون رو می ریزیم تو مرغ و نمک هم می ریزیم و یه لیوان آب هم اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم و اجازه میدیم تا خورشتمون با حرارت ملایم بپزه و جا بیوفته . یه ربع آخر هم نصف قاشق چای خوری پودر کاری می ریزیم تو خورشتمون رو می ذاریم خوب جا بیوفته ( خورش ماست هندی ) .. نوش جان