آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خورشت چغاله بادام و کرفسبا یک دستور پخت عالی
طرز تهیه خورشت چغاله بادام از خورشت های فصل بهار که معروف به نوبرانه بهار هستند . که این خورشت رو افلب به همراه یک سبزی تهیه می کنند در این آموزش ما خورش چغاله بادام رو با کرفس داریم :
مواد لازم برای خورش چغاله بادام و کرفس:
مغز ران گوسفند ۴۰۰ گرم
سبزی نعنا و جعفری سرخ شده نیم کیلو
چغاله بادام نیم کیلو
کرفس خرد شده سرخ شده نیم کیلو
پیاز دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
آب غوره
طرز تهیه و پخت خورشت چغاله بادام و کرفس :
در شروع پخت ابتدا پیاز را در روغن تفت مبدیم تا نرم و شفاف بشه ، کمی زردچوبه و فلفل می زنیم .
گوشت رو هم اضافه کرده، حرارت را زیاد می کنیم و تفت می دیم تا آب اون کاملاً کشیده بشه.
سپس سبزی رو اضافه کرده آب جوش به مواد خورش اضافه کرده اجازه می دیم بعد جوش اومدن حدود ۲ تا ۳ ساعت بپزه.
یک ساعت آخر کرفس سرخ شده و چغاله ی بلانچ شده رو اضافه کنیبن.
برای این که مزه ی ترشی چغاله کاملا در خورش حس بشه نصف چغاله ها رو خرد کنیبن و بعد به خورش اضافه کنیین
اجازه بدین حسابی جا بیفته
در اواخر پخت نمک و آب غوره رو به خورش بزنیبن و با به کته ی زعفرونی نوووش جان کنیبن
نکات قابل توجه
خورش چغاله انواع مختلفی داره:
خورش چغاله با گوشت، مرغ ،قیصی، زردآلو، گوجه سبز و انواع آلو های خشک برغون پخته میشه و اختیاری است بسته به ذائقه میشه جایگزین کرد .
روش بلانچ کردن: چغاله بادام را ابتدا یک دقیقه در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته، سپس به مدت ۳۰ ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کنید.
توجه داشته باشید که بلانچ کردن چغاله مانع از لیز شدن و رنگ باختن و کم رنگ شدن چغاله ها می شه و کمک می کنه چغاله ها سریعتر در خورش پخته بشن.
نوش جان