طرز تهیه تهچین اسفناج غذای مجلسی خوش عطر و خوشرنگ که گزینه مناسب به وقت مهمانی است . این مقدار برای ۶ نفر مناسبه و فرقی نداره میتونید توی قابلمه درست کنید و یا توی فر بزارید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت تهچین اسفناج چیست ؟
نیم کیلو سینه مرغ
۳ قاشق پیاز داغ
چهار و نیم پیمانه برنج
۲ عدد تخم مرغ کامل و 3 عدد زرده
چند حبه سیر رنده شده
دو سوم لیوان ماست پر چرب
نیم کیلو اسفناج پاک شده
پودر لیمو عمانی
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران
زوغن به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه تهچین اسفناج :
اول از همه سینه مرغ رو نگینی برش بزنید با روغن و پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و چند حبه سیر رنده شده تفت بدید تا پخته بشه و تغییر رنگ بده.
اسفناج پاک شده رو ریز خورد کنید و با کمی روغن تفت بدید تا آب اسفناج کشیده بشه؛ نمک و فلفل و اگه دوست داشتین پودر لیمو عمانی و چند حبه سیر رنده شده هم بزنید.
برای مواد ماستی ۲ تا تخم مرغ کامل به همراه سه زرده مخلوط کنید، ماست پر چرب بریزید و زعفرون اضافه کنید و نمک و فلفل و در آخر یک لیوان سرخالی روغن مایع بریزید.
برنج رو مثل کته بزارید تا آب برنج کشیده بعد اینکه آب برنج کاملا کشیده شد با ترکیب ماستی مخلوط کنید.
ته قابلمه یا قالب رو چرب کنید کمی زعفران دم کرده بزنید، و تا نصفه پر کنید؛ یک لایه اسفناج بزارید و یک لایه مرغ و مابقی قالب رو با برنج پر کنید, در آخر هم بستگی به اندازه قالب یا قابلمه روغن مایه بریزید.
اگه تو فر پخته میشه دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشه تقریبا یک ساعت زمان میبره تا طلایی رنگ بشه.
روی شعله مستقیم تا زمانی که از اطراف تغییر رنگ بده کافیه.
نوش جان