طرز تهیه تارت مرغ اسفناج یک غذای عالی و درجه یک رو با این آموزش عالی توی خونه آماده کنید خمیر تارت بسیار ترد و لذیذ هست و به راحتی میشه آمادش کنید.
این تارت بسیار مفید و مقوی است هم مرغ دارد که پروتئن کامل برای این غذا است و هم اسفناج که سبری مقوی و مفید برای سلامتی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تارت مرغ و اسفناج چیست ؟
تخم مرغ : 2 عدد
پکین پودر: 1 قاشق چای خوری
ماست: 1 پیمانه
روغن : 1 پیمانه
نمک: کمی
آرد : به میزان کافی
مواد داخل تارت
پیاز : ۱ عدد
سینه مرغ خرد شده : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
اسفناج : ۲۰۰ گرم
پنیر پارمسان: یک پیمانه
مراحل و طرز تهیه تارت مرغ اسفناج :
ابتدا خمیر تارت رو درست می کنیم. تخم مرغ را با ماست مخلوط کرده با چنگال می زنیم تا یکدست شود.
بعد روغن را اضافه می کنیم. سپس نمک و پکین پودر را می ریزیم. کمی مخلوط می کنیم. آرد را می ریزیم تا جایی که بدست نچسبد.
مخلوط فوق خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.
حالا شروع به درست کردن مواد میانی می کنیم. پیاز خرد کنید به همراه روغن تفت دهید. بهش سیر اضافه کنید.
بعد اسفناج اضافه کنید و اجازه بدید اسفناج کمی نرم بشه و سپس سینه مرغ خرد شده را بریزد.
بزارید با نمک فلفل و زردچوبه تفت بخوره و ابش کشیده بشه.در آخر پنیر پارمسان اضافه کنید.
خمیر تارت را باز کرده تا دیواره های قالب می آوریم. بهتر است با چنگال سوراخ روی خمیر ایجاد کنیم. ابتدا مواد میانی را می ریزیم و دوباره پنیر می ریزیم.
از خمیر نوارهای باریکی درست کرده روی خمیر می چینیم. روی خمیر هم زرده تخم مرغ و کجد می دهیم.
حالا می تارت آماده شده را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم. در آخر گریل را روشن می کنیم تا روی خمیر طلایی شود.
نوش جان