پای اسفناج و انار یک دسر یلدایی روش تهیه اون بسیار آسون هست و خیلی خوشرنگ و مجلسی است که برای تزیین سفره یلدا تون هم می تونید این رو آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای کیک اسفناج و انار چیست ؟
مواد کیک
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر دانه ریز: ۱ فنجان
اسفناج پوره شده: ۱ فنجان
روغن گیاهی: نصف لیوان چای
آرد: ۱ و نیم فنجان
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد کرم:
شیر: ۴ لیوان
پودر قند: ۱ لیوان چای
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
مواد ژله:
آب انار: ۲
نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز: نصف فنجان
دانه های انار
مراحل و طرز تهیه پای اسفناج و انار :
ابتدا برای پوره اسفناج، دو دسته اسفناج را روی تخته برش خرد کرده، در ظرف مخلوط کن ریخته و در مخلوط کن له کنید، می توانید کمی آب اضافه کنید تا راحت تر پوره کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر و وانیل باهم مخلوط کرده و الک کنید و با بقیه مواد کیک و پوره اسفناج مخلوط کنید و در قالب ۲۶ سانتی متری ریخته و در دمای ۱۷۰ درجه بپزید و بگذارید تا خنک شود.
حالا لایه سفید آن را درست کنید. برای لایه کرم ابتدا شیر را روی حرارت گرم و بقیه مواد را به آن اصافه کنید و انقدر هم بزنید تا حالت لعاب دار شود. سپس روی کیک اسفناج بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بعد ژله را درست کنید، آب انار را روی حرارت بگذارید و با پودر قند و سپس نشاسته مخلوط و مرتب هم بزنید تا ژلهای شود. دانههای انار را در حالی که گرم است اضافه کنید و وقتی به دمای اتاق رسید آن را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال استراحت داده و در انتها سرو کنید. نوش جونتون