پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی که خیلی راحت در کمترین زمان می تونید اون رو آماده کنید و یک وعده بسیارخوشمزه و لذیذ با هزینه کم در منزل نوش جان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی چیست ؟
خمیر مایع یک ونیم قاشق چایخوری
شکر یک ونیم قاشق چایخوری
شیر ولرم ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
نمک دو چهارم قاشق چایخوری
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
ارد گنبد و یا ارد سفید قنادی از سه پیمانه شروع میکنیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه و خمیر لطیف باشه
سماق دو چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی :
ابتدا خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید و بعد شیر ولرم رو بریزیید و روش درپوش بذارید و ده دقیقه درجای گرم استراحت بدهید تا عمل بیاید.
بعد که اماده شد درظرف دیگری ریخته و بعد روغن مایع و سماق رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد مخلوط ارد و نمک روبه مواداضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
بعد شکل گیری این خمیر باید ۵ دقیقه ورز داده شود و بعد ۲۰ دقیقه در محیط استراحت داده شود.
بعد ۲۰ دقیقه مجدد یکم ورز بدید و بعد پودر پنیر پارمسان روبه خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید تا پنیر به خورد خمیر رود.باید ۵ الی ۶دقیقه ورز دهید.
مجدد نیم ساعت در محیط استراحت بدهید. و بعد برای خمیرگیری اماده هست.
میریم سراغ مواد رویه:
مواد لازم پیتزا مخصوص ایتالیایی :
سینه مرغ پخته و نگینی شده ؛۱ عدد
قارچ : ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت “: ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده .یک عدد متوسط
گوجه فرنگی نگینی خرد شده یک عدد
زیتون سیاه یا سبز بدون هسته ۴ عدد حلقه شده یا میتونید مقدارش بیشتر کنید مثلا حلقه
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده
کره معمولی ۲۵ گرم
زردچوبه و نمک و فلفل و پودرتخم گشنیز و پودراویشن مقداری
ابتدا قارچ اسلایس شده کمی درروغن تفت بدید و بعد سینه مرغ اماده شده رو در کمی روغن تفت بدهید و ادویه ها را بیافزایید. وقتی کامل مخلوط شد و اب مواد خشک شد از روی حرارت بردارید و بعد در یک ابکش ریخته تا روغن اضافی خودش رو پس بده .
این مقدار مواد برای قالب ۳۰ در ۴۰ مناسب میباشد. کف قالب را با کره چرب کنید و خمیر را پهن کنید و چنگال بزنید حدود ۲۰ دقیقه خمیر را داخل فر قرار دهید تا نیم پز شود و دور خمیر کمی طلایی بشه بعد از فر خارج کنید.
و ته خمیر را سس بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی بالا. بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده بعد ذرت و پنیر پیتزا بریزیید و مجدد در فر قرار دهید تا رویه ان طلایی شود. از فر خارج کنید .
نکته : ادویه ها کامل دلخواه و قابل حذفه اما طعم فوق العاده ای به پیتزاتون میده.