طرز تهیه فرنی بستنی آموزش انواع دسر و بستنی های خانگی

طرز تهیه فرنی بستنی که هم خواص فرنی و هم خوشمزگی بستنی را به همراه دارد

طرز تهیه فرنی بستنی از دسر های محبوب ایرانی و بویژه فرنی که در مهمانی های رمضان بر سر میز و سفره ها دیده میشه . فرنی بستنی به دلیل داشتن شیر و بستنی از منابع دارای کلسیم به حساب میاد و برای بچه ها بسیار مناسب است و مزه خوب اون تلفیقی از مزه بستنی و فرنی است که با اضافه کردن زعفران و هل عطر و رنگ عالی به خود می گیرد.

مواد لازم فرنی بستنی :

شیر سه لیوان
بستنی وانیلی یا زعفرانی یک لیوان
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
خامه پنج قاشق غذاخوری
گلاب یک چهارم پیمانه
پودر هل یه قاشق چایخوری
شکر یه لیوان
نشاسته چهار قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری سر پر

طرز تهیه فرنی بستنی

روش تهیه و آماده سازی فرنی بستنی لذیذ زعفرانی :

ابتدا ژلاتین رو با کمی اب سرد حل کرده و سپس به روش بن ماری حل می کنیم بعد شیر و نشاسته رو حل کرده روی حرارت می زاریم تا کم کم غلیظ بشه بعد گلاب و زعفران و شکر و پودر هل و بستنی و ژلاتین رو اضافه می کنیم و کمی بعد از روی حرارت برمیداریم خامه رو اضافه می کنیم هم می زنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. نوش جان

دقت کنید که این نوع فرنی با آرد برنج نیست و با نشاسته تهیه می شه اگر دوست دارید آرد برنج هم بکار ببرید نیمی مقداری از نشاسته کم و به جاش آرد برنج اضافه کنید .

فواید این دسر خوش رنگ و خوشمزه :

اصلی ترین فاید ه این دسر داشتن کلسیم کافی است که استحکام استخوان ها و بدن رو در پی دارد . این دسر به ویژه برای صبحانه بسیار مفید و پرخاصیت است .

گلاب  نیز دارای خواص دارویی و طبیعت گلاب گرم است و مقوی معده، قلب، کبد و اعصاب بوده و آرامبخشی قوی به حساب می آید.

ژلاتین نیز تاثیر بسزایی در استحکام استخوان ها دارد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *