آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه ترایفل آلبالو با روش مرحله به مرحله
طرز تهیه ترایفل آلبالو روش آماده سازی ساده است من همه مراحل رو توضیح دادم اما لگر کمپوت آلبلو یا کیک آماده از قبل داشته باشید زمان ریادی از شما نمی گیره و براحتی می تتونید در زمان کم این دسر خوشمزه که طعمش به ترش و شیرین میزنه رو تهیه کنید
مواد لازم ترایفل آلبالو
مواد بررای کمپوت البالو:
1 لیوان آلبالو
1/2 فنجان شکر
وانیل 1/3 قاشق چای خوری , نصف پیمانه آب , پوست لیمو کمی
مواد لازم کیک اسفنجی
1 1/2 فنجان کره نرم شده ،
2/4 فنجان شکر و کمی نمک
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
4 عدد تخم مرغ بزرگ
3 فنجان آرد قنادی
2لیوان شیر کامل
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
مواد لازم کرم خامه ای
3 فنجان خامه سنگین
1 فنجان پودر قند
پنیر خامه ای نرم شده ، نرم شده
1 قاشق غذاخوری عسل
خامه فرم گرفته
طرز تهیه و مراحل آماده سازی ترایفل آلبالو
مرحله 1 : آلبالوها را درست کنید یا می تونید کمپوت آلبالوی آماده تهیه کنید
آلبالو، شکر ، وانیل ، پوست لیمو و آب میوه و را در یک قابلمه بزرگ هم بزنید. طبخ بیش از حد متوسط ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا حدود 10 دقیقه گرم شود. از روی حرارت برداشته و حدوداً 1 ساعت کاملاً خنک کنید.
مرحله : 2 کیک اسفنجی را تهیه کنید یا از کیک های آماده و هر کیک نرمی که می تونید استفاده کنید.
فر را از قبل گرم کنید تا 300 درجه فارنهایت. یک ظرف یا قالب گود را چرب کرده و آرد بپاشید. کره را در کاسه یک میکسر هم بزنید با سرعت متوسط تا سبک و خامه ای ، حدود 5 دقیقه ضرب کنید. به تدریج شکر و نمک را اضافه کنید ، حدود 4 دقیقه هم بزنید . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید ، و هر بار خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد و ج.ش شیرین را در 3 مرحله به طور متناوب با شیر اضافه کنید ، هم زدن را با سرعت کم انجام بدهید. وانیل را هم بزنید. خمیر را در تابه آماده بریزید و بالای آن را صاف کنید در فر از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای طلایی شود و بایک خلال دندان چوبی تست کنید که داخلش پخته باشه حدوداً 1 ساعت کاملاً خنک کنید. کیک را به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله 3: کرم خامه ای را تهیه کنید
خامه رو همزن دستی یا برقی با سرعت متوسط هم بزنید ، به تدریج پودر قند اضافه کنیدو خوب هم بزنید 3 تا 4 دقیقه شکل بگیرد. پنیر خامه ای ، عسل ترکیب کنید. حدود 6 دقیقه ،هم بزنید ،باقی مواد و خامه فرم گرفته را هم اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 4: لایه لایه قرار دادن کیک و کرم خامه ای و آلبالو ها
روش چیدن اختیاری است می توانید مثل بنده اول قطعات کوچک کیک رو بچینید سپس لایه ای از آلبالو ها را بچینید و روی اون رو با کرم خامه ای که تهیه کردیم بریزید به همین ترتیب ادامه بدید تا ظرف مورد نظرتون پر شه .
یا اینکه ابتدا ته ظرف کرم خامه ای ریخته سپس قلعات کیک و بعد آلبالو رو تکرار کنید تا ظرفتون پر شه .رو روش رو تزیین کنید
و حداقل 3 ساعتی در یخچال بگذارید تا خننک شه .ترایفل آلبالو آمادست .نوش جان
طرز تهیه ترایفل کلاسیک از نوع انارذآموزش انواع دسر ترایفل