طرز تهیه گلت آلبالو و پنیرخامهای ترکیب آلبالو با کرم پنیری و کراست ترد کرهای از اون دسته دسرایٔیه که طعمش واقعا هیجانانگیزه و آدمو سرحال میاره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه گلت آلبالو و پنیرخامهای چیست ؟
آرد :260 گرم
کره سرد خردشده : 120 گرم
شکر : یک چهارم پیمانه + 5 الی 6 قاشق
آب یخ: چهار پنج قاشق سوپخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
آلبالوی بدون هسته : 2 پیمانه
نشاسته : دو قاشق
تخم مرغ :1 عدد
پنیر خامهای : صدوپنجاه گرم
کمی پودر دارچین یا وانیل
مراحل و طرز تهیه گلت آلبالو و پنیرخامهای :
برای درست کردن خمیر
آرد را با کره سرد خردشده ، یک چهارم پیمانه شکر و نوک قاشق چایخوری نمک میریزیم تو غذاساز یا با نوک انگشتان ورز میدیم تا به شکل خرده نان دربیاد بعد چهار پنج قاشق سوپخوری آب یخ را اضافه و باز کمی میزنیم تا خمیر جمع بشه اگه جمع نشد خیلی کم آب اضافه کنید تا خمیر به شکل توپ دربیاد ، خمیر را لای سلفون پیچیده و کمی بادست پهن کنین و بذارین تو یخچال بمدت نیم ساعت.
حدود دوپیمانه آلبالوی بدون هسته رو بریزید توی کاسه و روش دو قاشق نشاسته ، دو سه قاشق شکر و کمی پودر دارچین یا وانیل بریزید و هم بزنید تا شکر و نشاسته یکدست پخش بشه و آلبالوها کامل آغشته بشن.
صدوپنجاه گرم پنیر خامهای را با چهارقاشق سوپخوری شکر با قاشق هم بزنین تا بافت پنیر باز بشه ، یه تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق یه مقدار از تخم مرغ رو بردارین و بریزین تو یه کاسه دیگه برای رومال. آب و رنده پوست نصف لیموترش اضافه و هم بزنین تا مخلوط و یکدست بشن.
خمیررا روی سطح آردپاشی شده بوسیله وردنه بصورت گرد بضخامت نیم سانت باز میکنیم و کرم پنیری رو وسط خمیر با فاصله چهار پنج سانت از لبه های خمیر پخش میکنیم.
آلبالوها رو روی کرم چیده و لبه های خمیر را بصورت چین دار روی آلبالو تا می زنیم و روی لبه های خمیر ترکیب شیر و تخم مرغ مالیده و کمی هم شکر میپاشیم و به مدت نیم ساعت یا تازمانیکه طلایی بشه توی فر داغ صدوهشتاد درجه میذاریم.