ران مرغ دودی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه ران مرغ دودی غذای مجلسی و خوشمزه که به همراه سبزیجاتی مانند فلفل های ریز قرمز و سبز و گل سیر که عطر و طعم عالی به این غذا میده  و مرغ ها رو با انواع ادویه ها مزه دار می کنیم.

روش دودی کردن غذا برخلاف تصور بسیار ساده و آسون هست و پس از پایان پخت با 3 – 4 تکه زغال میشه این کار رو انجام داد که من در روش تهیه به طور کامل بیان کردم.

 

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت ران دودی چیست ؟

ران مرغ ۱ الی ۱/۵ کیلو (۲ تکه شود هر تکه ران)

روغن زیتون نصف لیوان

گل سیر ۱ عدد ۸-۹ حبه

فلفل قرمز شیرین ۳ عدد

فلفل سبز تند ۳ عدد

برگ بو ۳ عدد (سلیقه ای)

پاپریکا ۱ ق چ

نمک

لیمو ترش ۱ عدد

ذغال ۳-۴ عدد

روغن ۱ ق غ

ران مرغ دودی

مراحل و طرز تهیه ران مرغ دودی :

ابتدا فلفل ها رو خرد کن بریز تو غذا ساز و برگ بو و سیر و نمک و روغن زیتون و پاپریکا و آب لیمو ترش هم بریز و خوب میکس کن.

روی مرغ ها رو خط بنداز و بذارش تو یه ظرف بعد معجونی که درست کردی و بریز روش و خوب ماساژ بده.

یه کاسه استیل بذار وسط مرغ ها ذغال بذار توش و ۱ ق غ روغن بریز روش درشو ببند و بذار ۶۰ دقیقه بمونه بعد ذغال و دربیار و بذار مرغ ها رو ۴-۵ ساعت تو یخچال.

فر رو گرم کن و با دمای ۱۸۰ درجه ۵۰ الی ۶۵ دقیقه بذار تو فر و سپس با سس کچاپ و سس باربیکیو میل کن.

نکته : این غذا بسته به میل خودتون هم می تونید با نان سرو کنید و هم با برنج و جدا یک سس مخصوص کمی آبدار برای زمان سرو با برنج آماده کنید.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *