طرز تهیه حلوای کاسه شیرازی که عطرش آدم رو دیوانه می کنه .من این حلوا رو خیلی دوست دارم و هرموقع شیراز میرم, به دوستم میگمکه این حلوا رو باید برام درست کنه که تو شیراز خیلی میچسبه .
بعد ها دیگه خودم یاد گرفتم پختش رو و الان دیگه اوستایی شدم برای خودم و برا خوردنش دیگه نیاز نیست تا شیراز برم و توخونه تهیه می کنم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه حلوای کاسه شیرازی جیست ؟
آرد برنج 1 پ
شکر 2 پ
آب 2 پ
زعفران دم کرده نصف پ
روغن مایع نصف پ
گلاب 1 پ
خلال پسته و بادام براى تزیین
مراحل پخت و طرز تهیه حلوای کاسه شیرازی
ابتدا ارد برنج را کمى تفت می دهیم تا بوى خامى آن گرفته شود ولى تغییر رنگ ندهد، سپس ان را کنار میگذاریم تا کاملا سرد شود، سپس درون قابلمه نچسبى آب و شکر و زعفران را مخلوط کرده روى حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا زمانى که اب بجوش بیاید و شکر کاملا حل شود.
( همین که شکر حل شود کافی است، نباید آب بیش از حد بجوشد و تبخیر شود) سپس یک پیمانه گلابى که داشتیم را با ارد برنج که سرد شده کاملا مخلوط می کنیم تا مایه یکدستى داشته باشیم،
در این موقع شعله زیر قابلمه را کم می کنیم و مخلوط گلاب و ارد برنج را به شربت داخل قابلمه اضافه می کنیم و شروع می کنیم هم زدن، در ابتدا مایه حلوا خیلى شل است، مرتب هم می زنیم تا زمانى که حلوا کمى غلظت بگیرد،
وقتى به غلظتى شبیه فرنى رسید روغن مایع را اضافه می کنیم ، اول روغن روى حلوا میماند، باید انقدر هم بزنیم تا روغن کاملا جذب حلوا شود و حلوا به غلظت دلخواه ما برسد، این حلوا به صورت سنتى در شیراز درون کاسه سرو میشود ،
اما شما می توانید بسته به میل خود غلظت آن را بیشتر کنید، کافیست بیشتر حرارت ببیند تا غلیظ تر شود، وقتى خلوا اماده شد ان را درون کاسه یا ظرف دلخواه می ریزیم ، کمى صبر می کنیم تا ولرم شود و سپس با پشت قاشق چرب شده روى ان نقش می اندازیم و با خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.
نوش جان
گلاب هوایی که دو آتیشه باشن یه قاشق غذا خوری کافیه. شکر هم با دو پیمانه خیلی شیرین شد با یک و نیم فکر کنم بهتر باشه. روغن هم دو پیمانه خیلی زیاد بود. برا کسایی که عادت به خیلی شیرین ندارن هر دو یک و نیم باشه کم ریسک تره. مرسی از دستور خوبتون