کیک ارده کنجد و کادایف با روش آسونی که من امروز براتون آوردم به خوبی و آسونی می تونید این کیک رو تو خونه بپزید و آمادش کنید. مواد اولیه اش هم مثل همه کیک هایی هست که با هم درست کردیم فقط نکاتی داره که باید رعایت کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای کیک و سس مخصوص با ارده چیست ؟
۴ تخم مرغ هم دمای اتاق
۱ و ۱/۸ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر هم دمای اتاق
حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع
حدود ۳/۴ پیمانه ارده
نیم پیمانه فندق خرد شده
نیم پیمانه کادایف تفت داده شده (اختیاری)
وانیل۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری پر
پودر دارچین
۲ و ۱/۸ پیمانه آرد یا بیشتر
مواد مورد نیاز برای سس ارده:
۳/۴ پیمانه ارده
۲ قاشق غذا خوری پودر شکر یا بیشتر
مراحل و طرز تهیه کیک ارده کنجد و کادایف :
ابتدا قالب میان تهی دلخواه رو با کمک فرچه ، با ارده بخوبی چرب کنین و کنجد بپاشین .
برای کیک، تخم مرغ ها رو با شکر اونقدر هم بزنین تا پفی و کشدار شه بعد روغن، ارده، وانیل و شیر رو اضافه و مخلوط کنید.
بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۲ بار الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنید تا گلوله ای از آرد نمونه بعد به اختیار ، کادایف و فندق بو داده رو اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیر و رو کنید .
مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۵- ۳۰ دقیقه یا بیشتر بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شه .
حالا نوبت تهیه سس مخصوص ارده برای این کیک است, برای سس، ارده و پودر شکر رو مخلوط کنین. برای داشتن سس غلیظتر، مجبورید پودر شکرشو بیشتر کنین.
می تونین سس نریزین و بدون سس این کیک رو سرو کنید اما با این سس هم ارزش غذایی اون بالا میره و هم عطر و طعم عالی به کیک میده.
دمای فر رو بیشتر نکنین که زودتر بپزه. بافت کیک و لطیفی اون به هم میریزه بهتره کمی حوصله به خرج بدید.
انتخاب نوع قالب اختیاری است اما قالب های میان تهی بهترین گزینه برای این کیک است .
نوش جان